God Jul alla fluffbollar! Murr! =^.^=

=^.^= JULFINT I TOKYO! =^.^=

Fint julgodis! Godis-1   Godis-2

Hamilton och jag har varit inne i Hässleholm och handlat och fixat med min mobiltlefon, den behövde bara startas om helt så laddade den pengarna som sattes in online i går och sms samt ringfunktion funkar.

Har spelat Call of Duty World at War idag! ^__^

Hängde ut talgbollar och fyllade på fågelfrön till fåglarna och satte ut en aliuminimlåda med späck som min mor sa var till fåglarna men jag är gamnska säker på att några fluffiga varelser kommer på tysta tassar och hittar späcket i natt trots att jag satte det uppe i den vita krukan.

Har varit på Second Life en del i kväll!

Var i Luskwood bl.a. Träffade vargen General Hyper och några andra. ^__^

Var i gillestugan där jag fick värme! ^__^

Kollade lite info och nyheter i Luskwoods mediacenter.

Träffade även en annan räv som jag inte sett förut. ^__^

Och träffade ett par furs på The Ark! ^__^

Nu ska jag och Hamilton kolla på någon bra film, Ev Starship Troopers om jag hittar den.

Det är ju inte så långt till nyår nu heller! Rawr! =^.^=

*Kram!* från Smirre