Igår hade vi vårt årliga julklappsspel med alla assistenterna, teamchefen och Mor. Jag vann 4 paket. Efter julklappsspelet så får man öppna sina paket.

Jag vann detta!

En stor bag med popcorn, en DVD som heter "En man med litet ansikte." Det är en svensk deckare. Vann också köksredskap i trä och ett snickare-måttband.

Jag fick också ett stort paket av teamchefen, men det är en vanlig julklapp som öppnas först på julafton.

Gick med Hårig Schäfer, Grävling var i butiken. Han berättade att han varit inlagd på sjukhuset i tre dagar och de gjort en magnetröntgen på hans hjärna då han hade fått minnesluckor. Ingen skada hade de kunnat se. Men låter otäckt ja. Han är ju över 70 år och jobbar mycket, kan vara stress och utmattning kanske. Men jag är ingen doktor. Hoppas bara han mår bra framöver så.

Hämtade Lipitor på Apoteket igår också samt köpte en säck potatis på 5 kilo, Vinslövspotatis från Örtagård. Gjorde potatismos och fisk till kvällsmat igår. Blir gott om man har i smör och muskotnöt i potatismoset. Nom, Nom.

Hjälpte mor att fixa i köket igår kväll, diskade med mera.

Idag assisterar Ronny och vi ska göra pepparkakshuset samt mor och jag ska göra köttbullar. Är ju julafton i morgon! Tiden rinner iväg.

Låne-TV,n har jag i sovrummet igen då jag har en riktigt bra skärm till datorn nu. Kollade på filmen i går kväll, den var riktigt bra!


WIKIPEDIA!

NYHETER!

Stora mängder vatten hittat på Ceres!

Stora mängder fruset vatten har påträffats på dvärgplaneten Ceres.

Det skriver Nasa på sin hemsida.

Ceres är den största himlakroppen i Asteroid­bältet som ligger mellan Mars och Jupiter. På senare år har utbrott av vattenånga upptäckts från Ceres yta, något som fångat många forskares intresse. Det tyder på att något värmer upp vattnet och det har till och med spekulerats i att det skulle kunna finnas liv på den i övrigt djupfrysta planeten.

Förra året nådde rymdsonden Dawn fram till Ceres och fotografier tagna av den har nu studerats i detalj. I en avhandling som nyligen publicerats i Science konstateras att det finns is "överallt" på Ceres. Det innebär att det troligen finns is på andra asteroider också.

Dvärgplaneter som Ceres är intressanta för forskarna eftersom de kan besvara frågan hur liv uppstod på jorden. Det kan visa sig att livets första byggstenar uppstått på fler platser och att det fortfarande finns spår av liv, eller till och med fortfarande finns liv, på Ceres eller andra himlakroppar i solsystemet.

Generell datalagring är olagligt!

Saudi Arabia issues fatwa against POKÉMON for being 'un-Islamic' and 'blasphemous!'

Tonårsflickan dör i cancer – men när mamman tittar närmare på kistan fylls hennes hjärta av värme!

Polisens varning: ”Varningsklockorna måste ringa!”

Påkommen med sprängmedel, skjutvapen och knark!

Anis Amri, 24, jagas för dådet i Berlin!

Personal misshandlad med kofot!

Över 100 elever inblandade i slagsmål!

Knivhögg poliskvinna – nu kan han slippa både fängelse och utvisning!

Snuskgubbe avslöjar sig när han gömmer kamera på toalett!

"Allahu akbar" – förstör dagisets julspel och predikar ur koranen!

Hundratal ungdomar i slagsmål i Ronneby!