JULHÄLSNING FRÅN SERGALEN ZABU!

JULHÄLSNING FRÅN DIEGO AND SNIFF!

Lill Julafton (23e) så gjorde jag pepparkakshuset.

Var hos mor och vi fixade en del julmat. Janssons Frestelse, la in sill och gjorde brunkål osv.

På julafton så var jag hos mor och firade jul ihop med mor. Vi gjorde lutfisk och hemmagjord senap. Var dock trött så jag somnade från Kalle Anka, men fick veta via furrygruppen på FaceBook att man fått se en snutt av Zootopia. Men ska ju se hela Zootopia när jag åker till Nordic FuzzCon i mars.

Mina julklappar!

Fick en fin gryta av mor, samt filmerna Stealt och American Sniper. Av mina assistenter fick jag fina köksknivar och en timer för matlagning. Samt jag fick Call of Duty Black Ops 3. Yay! Inte installerat det ännu.

Av Tindra fick jag fina praliner och en flaska med någon finare läsk.

*Kram!*