Hejsan!

Önskar mina vänner Inaris välsignelse och att ni har haft en fin jul! <3

2019 går mot sitt slut och snart är det 2020!

Rävstuff!

FoxAmoore!

Kela med en Räv!

Rävnosen!

Furry Rave in dance!


Furry Rave - Basshunter I Can Walk On Water!


Furry Rave Kick Off!


Furry Poison!


Furry Rave - When Will You Come Home!


Furry Rave Castle in the Sky!


FLUFFOGRAM!
Teknik och vetenskap!

What If You Explode An Antimatter Bomb On Earth?


PEPPARKAKSVIGGEN!

Juldagen – Onsdag!

Blåräv assisterade. Hjälpte Mor att ta hand om disk osv. efter julmaten.

Var ut till Narismiral och var med Sergalerna där.

En av dem hade en tomteluva.

En annan Sergal mediterade och kunde även levitera. Coolt!

Åt det rökta fläsket och drack julölen till lunch. Det som jag fick av Zebra på APT mötet.

Vilade en stund. Var med Mor och var sen på Second Life på kvällen med andra Furries.

Träffade en Hare och en Ren bland annat.

Samt en av Drakarna som brukar vara där.

Samt en fladermusdrake någonting, han är trevlig.

Velociraptorn var också där så jag dansade med honom.

Såg sen filmen Sniper: Legacy!


En beväpnad man avrättar högt uppsatta militärer en efter en. När Brandon Beckett informeras om att hans far har dödats, den legendariske skytten Thomas Beckett, ger sig Brandon ut för att ta kål på gärningsmannen.

Annandag Jul – Torsdag!

Zebra assisterade. Var och handlade samt invigde min nya rakutrustning och det blev superbra. Yay!

Gjorde gryta med potatis, fond, kantareller och människokött. Blev gott att sätta sina vassa rävtänder i, O´Murr! Nom Nom! =^__^=

Hjälpte mor med lite pappersarbete också samt kollat på dokumentären ”Hail Satan” genom Cromcasten.


Djävulsdyrkan, blodsriter och människooffer - våra klassiska bilder av satanism ställs på ända med The Satanic Temple som med kontroversiell och provocerande symbolik kämpar de för individens frihet.

Vad är The Satanic Temple? En religion? En sekt? Eller någon slags performance art? Filmskaparen Penny Lane får en unik inblick i denna mystiska och missförstådda rörelse, som har värvat över 100 000 medlemmar över hela världen på bara fem år.

Sett Beck – Vita Nätter!


En omfattande knarkhärva med förgreningar i Polen avslöjas av polisen. Vid en misslyckad razzia i Huddinge skjuts en av transportörerna ihjäl av Lennart Gavling och Bengt Hakdahl som lyckas fly från platsen. Den mördade mannen visar sig vara Martin Becks son Micke Sjögren, som han fick i unga år, och aldrig haft kontakt med. Mordet för Beck in i en personlig kris, där han tvingas möta det som för många ungdomar är bister verklighet av idag.

Fredag!

Vargen assisterade.

Har hjälpt Mor med en del ekonomiska genomgångar och administrativa saker. Städat och tvättat med mera.

Vargen och jag diskuterade en del om mobbning och hur det har varit i skolan och på jobb, som sagt så vill jag aldrig mer gå till någon skola eller något jobb igen. Skolor och jobb är platser för skitsnack, lögner, hat, mobbning och förnedring.  

Det är åt helvete fel när lärare eller arbetsledare förstör psyket på en elev eller på en arbetare samt lägger sig i elevers och arbetares familjeliv och umgänge! Stjäl eller förstör elevers och arbetares egendom osv. Att lärare och arbetsledare uppmuntrar mobbning är också åt helvete fel! Så får inte arbetsledare eller lärare göra men det finns ingen lagstiftning mot sådant.

Mina assistenter har klargjort att jag inte får bära kniv på allmän plats som i butiker och jag vet att det är olagligt, men det skulle kännas jävligt skönt att får skära halsen av Jocke och Conny samt sprätta upp buken på dem så att deras inälvor rinner ut på golvet! Jocke och Conny är riktiga jävla kräk som försökt tvinga på mig detta med att sätta människor över andra djur, kommit med rena lögner och falska beskyllningar mot andra Furries, satte lås på datorn för att hindra mig från att vara med andra Furries och raderade en massa saker om Furry och djurrätt från min hårddisk. De skyller både mig och andra Furries falskt och sanningslöst för att vara pedofiler, zoofiler, Satanister och knarkare osv. Deras agerande är oförlåtligt och jag önskar både dem, samt ledningen på Handihand, kommuntjänstemän och lärare i särskolan död och förnedring! Jag hatar dem hårt och vill att de ska drabbas av brand, olyckor och sjukdom!

Iaf idag sedan jag flyttade till Finja så har jag inte så stort behov av att hata dessa människor, men jag kommer heller aldrig glömma vad de gjort! Ibland dyker de här helvetesåren på 90-talet upp i drömmar och grubblerier, även om det är mer sällan nu.

När jag jobbade på Rävninge så trivdes jag bra där, då jag var i en liten grupp och jag fick jobba med Hundar och Hästar, samt var mycket ute i naturen och såg både Rävar, Hjortar och andra vilda Djur. Dock de här hoten mot djuren på Rävninge och mot mig som person för att jag jobbade med att sköta om djur, som kom i kommentarsfälten här på Rävskogen, från Lars Ohlsson och andra anonyma användare. Vilket skrämde upp både mig och dem som har Rävninge och när jag påtalade detta för Lisa Svensson som är handläggare på kommunen för daglig verksamhet – så svarade hon att ”Det är dina perversa och kriminella kompisar på SveaFur som skriver det! Sluta vara ibland Furries, de är inget bra för dig!” Detta sa Lisa till mig bara för att det skulle bli mer bråk på forumet osv. Jag polisanmälde Lisa för detta bemötande men polisen ville inte ta någon sådan anmälan.  

Inte konstigt att man är så arg, bitter och hatisk och av uppfattningen att människor över lag är sadistiska djurplågare och furryhatare osv. och att jag då via Hell,s Angels försökte skaffa vapen för att använda mot människor för att skydda djuren på Rävninge och skydda mina Furryvänner.

Att jag kännt hat och agg mot lärare som jag hade på Norrängsskolan och mot arbetsledare på SIVO, Samhall och Röingegården. Att jag kännt sympati för skolskjutare och ville bränna ner Norrängsskolan och de här arbetsplatserna. Det var en rätt naturlig reaktion efter allt skit som man varit med om i skolan och på jobben.

Att lärare på Norrängsskolan förbjöd mig att identifiera mig som räv, kalla mig för Smirre och andra elever fick inte kalla mig det. Jag fick inte heller lyssna på vilken musik jag ville och vara med min kompis LL osv. Jag fick inte låna böcker om Rävar och fick inte rita, prata och skriva om något som hade med Rävar, Furry eller Djurrätt osv. att göra.

Att min lärare Rune Nilsson tvingade mig att sitta i klassrummet inför andra elever och inför Lars Ohlsson och skriva i ett kollegieblock 100 gånger ”Jag är en människa och ingen räv.” och att både Rune och Lars försökte indoktrinera mig att djurrätt är fel, att man är mentalt störd om man anser sig vara en räv eller annat djur och att människor är högre stående än djuren osv. Klart att man fick ett nattsvart och avgrundsdjupt hat mot både Rune Nilsson och Lars Ohlsson. Lars Ohlsson är död sedan 2013 och jag hoppas att han får brinna i Helvetet och att Rävarna har gjort en matta av honom som de har vilda ravefester på varje natt!

På Norrängsskolan/Lantan så var det var mycket prat från både elevassistent Lars Ohlsson och från andra elever om rävjakt och om att döda och skända rävar på olika sätt osv. Läraren Rune Nilsson tycker också att det är en mänsklig rättighet att supa sig full, man kan ju undra om Rune Nilsson njuter när han misshandlar kvinnor och barn också? Det skulle inte förvåna mig om Rune Nilsson dessutom är pedofil! Vidriga lärarjävel! Fy fan för honom alltså!

Jag tycker det är en ”Furrysk Rättighet” att skjuta människor som hatar djur i huvudet med ett 50 kalibers snipergevär och slakta dem för att äta deras kött och ha deras hudar som mattor på golvet!

Att man fått vara med om sådant i gymnasiet har ju klart bidragit till att jag har ett starkt hat och förakt mot människor men också att jag älskar Furries, rävar och andra djur väldigt mycket!

Jag vet att man inte får ta lagen i egna tassar även om man under många år kände ett starkt hämndbegär och ville att lärare och arbetsledare ska skjutas i huvudet eller hängas i lyktstolpar, att de ska bli flådda och att deras hudar skulle bli mattor som ska ligga på golvet i rävlyor så att rävarna kan trampa på dem, samt att lärarnas och arbetsledarnas flådda kroppar skulle styckas och köttbitarna bli mat till rävarna!

Att jag har väldigt mycket tankar kring att döda människor, äta människokött och ha saker som är gjorda av människohud. Att jag gillar vapen och krig, leker och fantiserar om vilda djur som krigar mot människor. Att leka och fantisera samt skapa olika saker för Furryvärlden osv. är ett sätt för mig att hantera verkligheten. Jag vet att en del av mina fabelprojekt inom Furryvärlden är rätt råa, brutala och våldsamma. De människor som får smaka på djurens hämnd har gjort sig förtjänta av det!

Jag är som sagt väldigt starkt för både Djurrättsaktivism och GunRights! Tycker att dödsstraff är motiverat mot djurplågare, våldtäktsmän och pedofiler! Tycker att Furries ska få bilda militära styrkor för att försvara oss och vårt sätt att leva och vara samt bilda militära grupper som skyddar och försvarar djuren! Tycker att de som hatar vargar och andra vilda djur själva förtjänar att bemötas med hat och väpnat våld! Känner ingen empati för djurhatare och djurplågare! Den som skadar eller dödar något av skogens vilda djur förtjänar lika mycket respekt och empati som Anders Eklund som våldtog och mördade 10-åriga Engla Höglund! Alltså noll respekt och empati! Djurhatare och pedofiler förtjänar död och total förnedring!

Jag tycker så och finns en rad anledningar till att jag tycker så!

Har vilat en stund och på kvällen sett filmen Battle For Haditha tillsammans med Mor! En spännande och bra krigsfilm!


Den omskakande och våldsamma Battle for Haditha är den hittills mest brutalt autentiska skildringen av Irak-kriget och hyllas som vår tids Apocalypse Now. Filmen bygger på verkliga händelser från hösten 2005, då en vägbomb startar en våldsam kedjereaktion som slutar i en katastrof - en tragedi den amerikanska armén helst ville tysta ned.

Lördag!

Vixey assisterade, har handlat med mera. Det funkar bra att använda ingefära istället för snus och känner inte av abstinensen så mycket tack vare Champistabletterna.

Hjälpt Mor med en del saker. Läst nyheter och läst Telegram.

Varit på Second Life och umgåtts med andra Furries och det kändes bra!

Träffade en vit Sergal och var med honom en stund.

Samt träffade också en Fjällräv

samt en Varg.

Var bra musik så jag dansade med en trevlig Skunk och en annan Räv.

Hängde med Sergalen Fluffy en stund.

Träffade sen en Drake som jag träffat förut

och vi dansade till bra musik.

Söndag!

Blåräv assisterade. Vi har handlat lite och varit hos Mor en del. Blåräv gjorde pangkakor till kvällsmat som Mor, Blåräv och jag åt tillsammans hos Mor.

Mor och jag kokade revbenen som vi ska ha till nyårsmiddagen.

Sorterat filer och bilder. Blåräv, Mor och jag har kollat på filmen med Maria Wern – Alla de stillsamma döda!


En gotländsk advokat på väg hem genom det solvarma landskapet försvinner spårlöst. En minkfarmare på den gotländska landsbygden blir hotad till livet, och utsätts för en bestialisk fälla. Två separata händelser som snart visar sig löpa samman - och när den första döda kroppen dyker upp står det klart att det bara är början på något mycket större.

Det som från början verkar vara ett rutinärende utvecklas med skrämmande hastighet till en av de värsta utredningar länskrim ställts inför. Med minskade resurser och under svår tidspress söker man en mördare. En spännande brygd av mord och utstuderad hämnd, serverad i ett högt uppdrivet tempo.

Måndag!

Zebra assisterar. Har varit hos Mor en del och hjälpt Mor med kläder och att tvätta. Samt att vi honungsmarinerade revbenen i ugnen!

Har varit ut till Narismiral och varit med Sergalerna där.

Zebra och jag har gått promenad. Har fixat med fakturor och nu är hyrorna inkörda för januari, februari och mars.

Har lagat spagetti och köttfärssås hos Mor som vi åt tillsammans.

Zebra och jag har pratat en stund i kväll och bland annat om just de saker som jag funderar över ibland om mobbning och kränkande bemötande från lärare, personal, Handihand osv. på grund av att jag är en Furrie och umgås och har ett socialt liv bland Furries.

Mycket av den fientlighet jag mött i skolan och på jobb osv. har sin grund i okunskap!

Lärare och personal och andra funktionshindrade på dessa verksamheter vet inte så mycket om Furrykulturen, på 90-talet när det var mycket bråk på de ställen jag var, bråk om med vilka jag umgås med på nätet och på fritiden, vad jag är och tror på osv.

Jag jobbade ju på SIVO, Samhall, Röingegården och pluggade på Norrängsskolan - så skrev ju gärna kvällstidningar som Aftonbladet och Expressen stora svarta rubriker om så kallade militanta veganer som utförde frisläppningar av djur, sabotage mot djurförsökslabb, bombattentat mot jägare, bränder mot restauranger och slakterier och kvällstidningarna skrev även om Satanister som skändade gravar, brände ner kyrkor och mördade präster osv. Lärare och personal uppfattade att personer som klär ut sig till djur och har fursonas också gör sådana här aktioner i djurens namn och antikristna aktioner mot kyrkor. Så i deras ögon kopplas furries lätt ihop med Satanistdåd och våldsaktioner i djurens namn.

Conny, Janne, Jocke och ledningen på Handihand uppfattade nog att Furrykulturen var något otäckt, farligt och hemskt som de ville skydda mig från. Mycket på grund av hur media skrev om olika kulturella företeelser. Till exempel så gillar både Furries och medlemmar i andra subkulturer att dansa och ha kul, media skrev gärna om danspartyn på kyrkogården och gravskändning, ungdomar som tar en massa syntetiska droger för att dansa i flera timmar till elektronisk musik och att ungdomarna inte känner när de blir trötta och dansar tills hjärtat stannar. Sen då trollsidor, där näthatare skriver både om furries och andra grupper för att svarta ner olika grupper så mycket det går med att det är Satansdyrkan, vapen, kriminella personer, droger, pedofili, tidelag osv. som de flesta uppfattar som hemskt i subkulturerna och att då Conny, Jocke, Janne och ledningen på Handihand tror blint på vad som skrivs anonymt eller på sådana här trollsidor. Det är bara tragiskt!

Men det var då och inte nu!

Jag är mycket glad att de assistenter som jag har idag samt Tindra förstår och vet vad Furrykulturen är och att det är bra kamrater jag har där och att Furry är något som är en trygghet för mig, ett socialt liv med andra som känner och tänker på liknande sätt, att det är okej att vara annorlunda och okej att ha diagnos bland furries. Att där kan jag vara mig själv och jag kan utvecklas!

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Träffade Vargen Flushi med flera.

En ny Varg bland annat.

Träffade även en ny Räv

samt hängde med Segalen Fluffy.

Nyheter!

Rymden!

Nu skjuts Cheops upp i rymden – för att studera nya planeter!

Se den första kometen från ett annat solsystem!

Teknik!

Är 2038-problemet den nya millenniebuggen?

Trumps agerande och konsekvenserna av det!

Terror!

Kyrkans pedofiler!