<

Yipp! Smirre är online.

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!  1  2  3  4  5  6   7  8


FLER FINA BILDER FRÅN ANDY!  1  2

SVT-PLAY!Tjuren Ferdinand – den sanna historien!

Dokumentärfilm. Tjuren Ferdinand fanns på riktigt. Och allt var precis som i sagan. Men slutet blev något helt annat. Möt familjen som gosade med den vänliga tjuren i hagen, barnbarnet till skötaren som följde med på den ödesdigra resan mot arenan, och mannen som faktiskt såg tjurfäktningen 1936 och aldrig kunnat glömma den. Alla har de sin egen historia. Och vi möter förstås den älskade tjuren i en unik nyupptäckt film. En film av Åsa Blanck och Johan Palmgren.


DAGEN!

Idag har det varit fint väder, Måsen och jag var nere och gick vid fågelreservatet utanför Hässleholm, alltså Magle Våtmark. Vi såg svanar. Var kallt men solen sken. Jag åkte i Måsens Toyota och i fantasin så flög jag en AH-64 Apache och gav understödseld från luften för att hjälpa en grupp Sergaler och Vargar som stred mot människor, vi rävar brukar ju ofta stå för flygunderstöd och annat taktiskt!  ;-)

Kollat lite på TV i kväll, sen legat på rummet och lyssnat på Iron Maiden! En av deras senaste skivor som heter "Flight 666!"

FaceBookat lite!


JULBILDER!


RÄVAR!


En räv som har en Velociraptor som häst!


INFORMATION!

- Från den Britiska rävgruppen NFWS!

The unsung Heroes: To all our financial supporters, to all our rescuers and volunteers. To all the people that provide sanctuary to foxes that can't go back to the wild. To the people who provide us good release sites for fox cubs, who care for foxes on our behalf. To the kind people that purchased our merchandise and sent donations towards our work and also the people that share our updates, to the vets that have showed compassion towards the foxes we have rescued, thank you all, as none of what you have read on our page would have been possible. You are all my heroes because you make what we do every day possible. med www.nfws.org.uk, Pudding the fox!

SKÅNES DJURPARK! - CHIPPNING AV 4 VARGVALPAR!

VARGJAKTEN OLAGLIG ENLIGT DOMSTOL!

FANN AVHUGGET ÄLGHUVUD VID BADPLATS! - VIDRIGT! Sen anser vissa människor att det är en mänsklig rättighet att plåga, våldta, döda och skända djur men att människor är heliga och har rätt att begå vilka vidrigheter som helst - det gör mig jävligt förbannad! >:o

SKANDAL! - Det är sådant här som gör att man tycker det är fel att medborgare ska betala skatt.

Värna Barnen!

Förra året reste hundratusentals svenskar utomlands för att fira jul och nyår, och det här året beräknas siffran bli ännu högre. Kanske är du en av dem och kanske kommer du lägga märke till något som får dig att tro att ett barn löper risk att utnyttjas sexuellt av en vuxen.

Många tror att man måste ha tunga bevis för att kunna göra något i en sådan situation, det stämmer inte. Du kan alltid tipsa polisen om dina misstankar, eller tipsa anonymt till ECPATHOTLINE! En misstanke kan nämligen vara precis det som behövs för att polisen ska kunna hjälpa ett barn ur en pågående övergreppssituation.

Ditt tips kan vara avgörande.

För att skydda dina barn så lär dem hur man använder en pistol och se till att de har en pistol med sig när de är ute! ;-) 

Polisen: Branden i Moskén var anlagd! - Var på nyheterna på TV!

Skänk INTE pengar eller annat till tiggare/uteliggare! De är genomfalska.

Dags att knoppa nu!

*Kram!*