Yipp! Smirre här.

Ska höra med Mårten om han kan komma på Onsdag och installera Batlefield 3 och CoD MW3 till mig, finns ju en BF3-tråd på forumet.

Nu äntligen verkar det som det kommer en lag mot sexuella övergrepp på djur och polisen har gripit den auktoritäre prästen som antastade folk på tåg, bibliotek osv och störde andra präster i deras predikningar.

Annars idag har jag mest slappat och jag kollade på Tv-programmet en Idiot på resa där han då beökte Japan. SVT-PLAY där han bland annat får prova på Sumobrottning och besöker ett "Katt-Café" och ett ZenBuddhist-tempel - men som vanligt så tycker han bara det är tråkigt och dumt, ja tragiskare människa får man leta efter alltså.

I förmiddas spelade jag CoD WW2 på min gamla XP-burk och då bl.a. slaget om Stalingrad och slogs mot Rommels soldater i Tunisien.

Vilat en stund under eftermiddan och i kväll varit en stund på Second Life.

 

Var en stund i Luskwood.

Var på Rainbow Tiger där jag läste lite

och ett par drakar dansade. ^__^

Var på The Ark också! ^__^

Ska ta en mugg glögg nu och sen ta det lungt, skönt att via upp sig nu när man är ledig. Tycker om mitt jobb med att sköta om hundar och andra djur och vara ute i naturen, men det tar på mina krafter för jag går nog ca en mil varje dag totalt och kilona har rasat, men det är bra.

Kram från Smirre