Smirre här.

Mest legat och slappat idag och kollat på film. Skrivit en liten "juljournal" på min FA och kastat bort filer från filarkivet som inte är aktuella längre och jag och Olle har haft en diskution om att man inte kan för att man vill värna djurens rättigheter och värna furry kulturen, då hata andra människor på lösa och godtyckliga grunder för då kommer andra att se mig som en elak och dum person. Jo sant, för att andra mobbar mig så ska jag inte mobba tillbaks. Det blir det inte bättre av men samtidigt så har jag djupt rotat i mig sen jag var 7 år ett starkt behov av att ge igen och i synnerhet när det handlar om så alvarliga saker som djurplågeri och hat mot furries osv. Känner att det är orättvist att man inte får hämnas men samtidigt så vet jag att Olle och mina andra assistenter har rätt när de säger att hämnd inte är lösning på problem.

Nå väl, vi har ätit god julmat i kväll och jag har varit på Second Life i kväll också! ^__^

Ardy, Sleet och Clinton var där bl.a. De hade någon diskution om Clinons klor, japp de är respektingivande. >:3

Ligger snö över hela Luskwood nu.

Hängde med Luskwoodlurvisarna att tag.

Var på The Ark en sund också men varkan Zenan eller StarPaw katterna var där.

*Kram* från Smirre