*** Uppdaterat "Rävar är kul!"

 Yipp! Smirre här...

Marrianne är hos mig idag och vi har kollat på film och innan hon kom så har jag bakat en mjuk pepparkaka som blev mycket god. Filmerna vi har kollat på är från när jag var barn och vi hade stugan i Markaryd och mycket annat samt när jag körde grävmaskin här hemma när vi fixade trekammarbrunnen etc.

Mor har gjort press-sylta idag och vi håller på med julbestyren. Den röda adventsstjärnan i salongen bytte jag ut lampan i mot en ledlampa så behöver man inte vara orolig att stjärnan tar eld, den är gammal och är i rött papper. Men ledlampor blir ju aldrig varma men ger bra och fast ljus ändå. ^__^

Jag vill visa denna fina Inariräv! =^.^=   link

Jag har varit på Second Life också under eftermiddan!

Var på The Ark där jag träffade en varg från Callifornien! ^__^ Second Life är ju väldigt internationellt.

Var på Rainbow Tiger också och satt och lyssnade på musiken och ett par vackra furries dansade och hade kul! =^__^=

Var i Luskwood också! Var inte så många furries där idag men några. ^__^

Kram från Smirre