Smirre här!

Haft en fin julafton! =^.^=

Vaknade tidigt i morse och tittade på Starship Tropers, efter frukost så var jag ute och skottade snö och hälde tösalt framfrö huset för att få bort is så man inte halkar. :)

Fick fina julklappar, av mor fick jag en fin akustisk gitarr + en bok och CD men gitarrkurs. Av Hamilton fick jag kalsonger av bättre kvalitet och av Silverräven fick jag Call of Duty Black Ops 2! YAY! Samt en Coca Cola! Han vet vad jag tycer om! Murr! =^.^=

CoD BO2 verkar vara alla tiders spel, vi ska installera det i morgon så vi ska låsa upp datorn, datorn med Internet är ju i regel låst på Tisdagar men Siverräven kommer i morgon och med mors tillåtelse så ska vi spela! ^__^

Det verkar vara alla tiders spel! Urban terräng, supersnygg grafik och vad jag förstått så har man en stridsledningsdator med sig i striden och kan kalla in flyganafall medmera och som vapen har man en G-36 och en Pump Action Hailgun men finns säkret mer att plocka upp.

Gjorde en marsipangris också och den åt jag samt drack Coca Colan när jag kollade på Kalle Anka! ^__^

Gjorde pepparkakshuset också men det blev ett litet haveri med det, taket var sprucket och sprack mer så hela baksidan rasade in och skorstenen men lät det vara för hade jag börjag greja med att få rätt på det så är risken stor att hela huset rasat. Framsidan och gavlarna står iaf och kristyr är rätt kletigt och man vill inte få det på tassarna.

Dock varit problem med Second Life i kväll så jag ska låta datorn vila fram till 21:00 då jag tar ny snus och ska se om jag kan få igång Second Life då! =^.^=

*Kram!* från Smirre