Yipp! Smirre här...

Note:> Dagen heter Jul Afton och inte Jul Lafton - fast det låter så när man säger det. Lol. XD

PARTY MED STARPAWGÄNGET PÅ THE ARK! =^.^=

Var med Starpawkatterna på The Ark och vi dansade och hade kul, det var typ "jul-rave" som de spelade! ^__^

Rävanimetjejer som dansar karamell-dansen! =^__^=

Får visa mina julklappar! ^__^

Av mor fick jag CoD MW3 och Batlefield 3 men får bli i mellandagarna som jag kan spela dem för då kunde ev Mårten komma och han måste logga in som admin på min dator för att det ska gå att installera dem och de ska också registreras på Steam - som det är med alla moderna dataspel nu mera! :p

(Mårten får hjälpa mig att ställa in min TV-box rätt också för jag får inte in en enda kanal och det jag får fram är antingen igen signal eller en vitt skärm och det låter "popp" popp" popp" så man måste nog fixa en hel del med den ja. Betalar ju ändå för flera kanaler fast det är Animal Planet, Discovery, TV4, TV4 Fakta - som jag kollar mest på.) Tur iaf att Tv,n i vardagsrummet funkar!

Filmerna jag fick av en av mina bästa vänner när jag besökte honom i Stockholm för en tid sedan, som han fixade till mig är ju egentligen en julklapp, fast vi kollade på filmerna så de funkade. Men sen här hemma så slog jag in dem i paket och la under granen så nu har jag fått dem i julklapp. ^__^

Av min chef på gården fick jag Transporter 3 och av Olle fick jag Green Zone.

F-15 "GREY WOLF" I FURRY AIR FORCE!

En spelmakares självbigrafi på Tuben! :D

Kram från Smirre