Yipp! Räven är online!

Idag på jobbet så har jag gått många hundrundor, Daisy och Tilda rök ihop rejält inne i sin box så vi fick skilja dem åt och katten hade bitit ihjäl en snok, Camilla var rädd för den döda snoken för hon trode det var en huggorm. Jag slängde den döda snoken i organiskt. Har diskat skålar och städat i hundhuset också. När jag kom hem tog jag en skön dusch och kollade runt lite på nätet, såg att jag fått en del bra feedback på mina teckningar på min FA och ska väl göra ordning på mitt arbetsbord så jag ev kan rita litre till helgen. Men som sagt så kan jag inte rita på comando elelr tvinga mig till att rita, för det måste komma spontant när lusten och glädjen att rita infinner sig. Har också för några dagar sedan köpt en led-glödlampa som enligt förpackningen ska hålla i 25 år, den har jag satt i den blå fönsterlampan som jag fick av chefen förra sommaren.

Var hos dietisten i går och ska jag undvika att utveckla diabetes så måste jag lägga om kosten ytterligare och får bara dricka coca cola och äta godis en gång i månaden och lära mig att äta mer grönsaker. Men som sagt är det inte kul att behöva ta insulin.

Nu ska jag åka och handla. 

Kram från Smirre