Yipp! Räven är online.

Idag har jag och Vixey och Pernilla varit på gården och vi har gått många hundrundor, frö vi har väldigt många dagishundar på gården. Vi gick vilse på den så kallade "Ho Chi Minh Trail" för att de hade skogat där och det låg fullt med ris och pinnar över allt och såg helt annurlunda ut.

Vi har sett en huggorm och 2 rådjur när vi var ute och gick med hundar också!

det har varit årets varmaste dag idag typ, skulle tro det var uppåt 40 grader + i solen vid 13-tiden idag och luften har stått helt stilla.

Vixey har fixat vatten till hästarna och fölen har vuxit rejält, jag har fixat batteriet till elstängslet och satt det toma batteriet på laddning i garaget.

Verkligen kul att vara ute på gården och jobba idag och kul att cykla dit och hem, även om det varit extremt varmt.

Min mor har oljat in TV-bänken idag och efter att Peter kört hem i går så körde jag mitt rollspel. Rollspelet handlade om en bro där fientliga stridsvagnar skyddade en transport bestående av två långtradare där det på den ena låg en rymdraket som hade en spionsatelit om bord och den andra långtradaren körde bränslet till rymdraketen. Fienden fick alltså inte skjuta upp sin spionsatelit så en grupp rävsoldater besköt stridsvagnarna på bron med Jewlin-antipansarrobotar och en Apachehelikopter besköt skyttarna i skyskrapan för att skydda rävsoldaterna som anföll stridsvagnarna med Jewlinvapnen. Apachehelikoptern sköt in sina Hellfirerobotar och blåste ut skyttarnas våning i skyskrapan och slogt ut Scoudmissilfordonet vid sidan om bron och luftvärnsrobottarna vid andra sidan av bron så sedan nådde A-10 Thunderboltplanet fram och fällde en laserstyrd bomb (GBU-18) och sprängde bron, långtradarna, raketen med sateliten och sedan kom A-10 Thunderboltplanet tillbaks och fälde sin andra laserstyrda GBU-18 mot skyskrapans nedre våningar och fick den att rasa ihop. Black Hawk Helikoptrarna kom och hämtade rävsoldaterna efter det utförda uppdraget.

Knoppade sedan efter att städat undan grejerna från sängen.

Kram från Smirre