Yipp! Räven är online.

I går så var jag och Peter och fixade med saker i Hässleholm, bl.a. så fixade vi en ny spännbult till den nya TV-bänken för den som var med i kartongen var felgängad. Vi handlade medmera också. På eftermiddan var vi på gården och gick med hundar, det var väldigt varmt och värmen tar på en del när man är ute och går mycket så jag la mig rätt tidigt. Därför blev det ingen blogg eller så mycket på Internet mer än att jag kollade mejlen.

Idag har jag och Vixey varit på gården hela dagen, jag råkade bli trampad på foten av en av hästarna men det är inte så farligt, har lite ont men det går säkert över om ett par dagar. Chattade med en kompis i kväll om ridning i trafik och en del ryttare borde lära sig hur man rider i trafik och likaså borde bilister lära sig att visa hänsyn till dem som rider.

Jag har noppat och borstat en Sankt Bärnadshund idag, det är otroligt hur mycket en sådan hund kan fälla. lol! XD Begreppet "Hårig Hund" har fått en ny dimension! Har gått många hundrundor idag, vi har nu 19 hundar inne så båda hundhusen + boxar i stallet används.

Här hemma i kväll har jag och Camilla kollat på film från när jag var barn.

I morgon är min sista dag för semestern och sedan har jag 4 veckors semester. Skönt.

Kram från Smirre