Dagbok!

Igår kom en kompis och hjälpte mig att få igång mejlen, var bara en justering som behövde göras på OutLoken, en port som hade fel inställning för utgående mejl. Tog ca en minut att fixa. Skönt att det funkar nu.

MEJLRELATERAD NYHET! - Skatteverket varnar för listigt bluffmejl!

Satt och pratade en stund och kollade på bilder.

Idag har jag jobbat, gått en rejäl runda med hårig Schäfer, samt satt etiketter på flaskor med gödningsmedel och rensat bort ogräs.

Varit ut till huset och visat det för mäklare, samt skulle klippa gräset, men var problem med gräsklipparen. Diskuterade ventilation, element, kamin och el med mäklaren. Silverräven skötte snacket om ekonomi etc.

Varit på luftgevärsskyttet i kväll, trodde jag skulle sätta 5 tior i rad, men icke, 5 skottet sket sig. har ju 20 skott på två serier. Så jag hade flera försök. Måste få 5 tior efter varandra och det ska vara 4 gånger som förs in i protokollet för att jag ska få köpa guldmärket med tre stjärnor. Nu är det sommaruppehåll så i Augusti börjar vi skjuta igen. Finns ju sommarskyttet med 22 lång, men då ska vi ligga och skjuta. Osäker på om det kommer bli så bra då jag är rätt rund om magen och skulle få jobbigt med andningen då jag ligger på mage. Vill helst sitta eller stå och skjuta. Blir bäst så.

Zabu The Sergal!

  Fler fjärilar från Alex Vass!  Nya bilder från Keke!

SUHD-TV! - Revolutionernande teknik för ditt TV-tittande!

YT-video om den fantastiska TV,n.

Kifune-jinja Shrine!

      Hästmask!

PRIDEFESTIVALEN I LUND!

DJURRÄTT!

Djurrättsalliansen har upprättat en polisanmälan mot Lunds universitet då de bryter mot Sveriges djurskyddslag genom att använda illrar i djurförsök som inte är destinationsuppfödda.
Lunds Universitet har dessutom sekretessbelagt informationen om vilken uppfödare de använder sig av, information som ska vara offentlig, och påstår att uppfödaren är godkänd av Jordbruksverket, något som Jordbruksverket förnekar.

Läs mer!

Tiotal anmälningar mot voodo-man!

Polisen har fått in över tio anmälningar mot den man som spred skräck bland de boende på Galgamarken under helgen.

Han ska ha slagit sönder flera bilar, både med och utan tillhygge.

Under måndagen tillkom ytterligare fem anmälningar mot den 34-årige man som under lördagskvällen förstörde bilar och hotade boende på Valhallavägen. Totalt har polisen nu fått in elva olika anmälningar som mestadels rör sig om skadegörelse och olaga hot.

Mannen ska ha sprungit omkring med bar överkropp och med en snöskyffel i handen som han använde för att slå på bilar som körde förbi. Situationen beskrivs som panikartad och en förbipasserande ska ha fått ett slag i bröstet.

34-åringen hotade även att döda och utföra voodoo på poliserna som kom till platsen.

– Han misstänks för ett flertal brott, bland annat narkotikabrott, ofredande, olaga hot och skadegörelse. Han ska ha slagit sönder flera bilar, både med och utan tillhygge, säger Kjell Olsson från Blekingepolisen.

Mannen bor själv i området och greps i samband med händelsen, men släpptes under lördagskvällen. Han är inte känd av polisen sedan tidigare.

– Vi ska höra flera målsäganden och även mannen senare i veckan, säger Kjell Olsson.

BLT har pratat med en busschaufför som körde linje ett mot Lyckeby när mannen attackerade bussen. Mannen ställde sig mitt i vägen och chauffören tvingades stanna.

– Han slog sönder framrutan, jag blev ganska chockad faktiskt och fick avsluta turen, säger busschauffören som vill vara anonym.

Dags för rolig bild!

Godnatt och kram!