Yipp!

I gårkväll så var jag, min vän, Olle och Monica ute och kollade på olika ställen runt om här i Tokyo. Vi var på en restaurang och åt och där blev vi även serverade grönt The, gick runt i butiker och jag köpte en riktigt bra ritpenna. ^__^

IDAG DÅ:

Så ska vi snart äta frukost och sen blir det guidad tur runt i Tokyo och sen så ska vi åka Shinkansen till Kyoto. Hoppas nu jag kan få det trådlösa nätverket att funka i Kyoto till den bärbara datorn som jag fått förtroendet av min vän att låna. Men det ska inte vara så svårt att installera bara man kan koden. ^__^

I morgon i Kyoto så ä det tänkt att min vän åker till Kyoto och att vi då gör ett besök vid bl.a. Inaritemplet.

Ja, det är helt fantastiskt att jag faktiskt nu är i mitt älskade Japan och i morgon då ska få komma till Inaritemplet. Det är knappt jag fattat än att det är verkligen är sant! =^.^=

*kram!* från Smirre