YIPP! Smirre här.

I går 28e april så åkte jag, Olle och Monica med tåg till Köpenhamn och där ifrån flög vi till Helsingfors. När vi skulle landa där så var det rejäl turbulens, den värsta jag varit med om men piloten lyckades sätta ner oss på banan och inte i skogen eller någon sjö. Tur det ja. XD

Från Helsingfors flög vi med ett stort plan till Tokyo och vi landade här i Tokyo nu på morgonen. Vi flög hela natten över Ryssland och Cibirien och motorerna dånade och vinden väste om planet så jag kunde inte sova. På planet fanns små Tv apparater i ryggstöden framför så man kunde välja mellan olika filmer. Jag valde en film som hette Imposible Mission Ghost någontin. Den var bra men den var på Engelska och textad på Japanska eller Finska, den var med skjutande, biljakter, explotioner och terrorister och agenter mm. Klart underhållande. Sånt som en bra actionfilm ska ha! ^__^

I Tokyo då så åkte jag buss från flygplatsen in till Tokyo, tog ca 2 timmar så jag sov på bussen. 

I Tokyo med lite hjälp så hittade vi till hotellet där min vän bor och vi har varit ute på stan hela dan, vi drack Kirin och åt kyckling, kollade på demonstranter som demonstrerade mot kärnkraft och det var poliser över allt.

Vi såg ett brölloppspar som åkte i en sådan här gammal vagn som dras av en betjänt samt vi var också vid ett shintotempel där de hade en ceremoni och bakom fanns en helgedom för dödfödda barn.

I morgon ska vi ha guidad tur runt i Tokyo och sedan på eftermiddan åka till Kyoto. Vi ska försöka lösa så att min vän kan ta sig till Kyoto då för besök vid Inaritemplet och jag ska skaffa ett par vita rävar, hona och hane.  Samt köpa en solfjäder till mor. Dock har det varit väldigt varmt idag och jag höll på att svimma på flygplatsen då vi stod i kö för att lämna fingeravtryck och bli fotograferade, men Olle viste vad han skulle göra och köpte körsbärssaft till mig. Var väl både värmen och att det var rätt kvavt samt lågt blodsocker + en väldigt lång resa och inte sovit mer än typ en halvtimme på planet.

Iaf hur som helst så är det fantastiskt att jag äntligen är i mitt älskade Japan och jag trivs bra här och i Tokyo händer alltid något. ^__^

Körsbärsträden har blommor än men det verkar som de är i slutet av sin blommning. Tagit en del foton på dem och på byggnader osv. Shintoseremonin fick man dock inte fotografera men fick fotografera utanför shintotemplet.

Kram! från Smirre