Hej!

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!  1  2  3  4  5

Då åker jag tåg till Stockholm i morgon, för att delta på furrykonventet NORDIC FUZZCON!

Kommer bo hos en en annan räv och god vän till mig, samt ska slå följe med en rävkamrat från Linköping till Stockholm.

Hållit på att packa och fixa en massa idag. Stänger av datorerna när jag är hemifrån och Blåräv matar mina fiskar och min granne håller koll.

Såg min granne idag i färd med att borsta Mansi, så det flög tussar av päls omkring här på gårdsplanen, Mansi är en Siberian Husky, men jag kallar honom för varg och nu är han HÅRIG VARG! :-D

Tar mackor med mig på tåget i morgon, är dyrt att äta i bistrovagnen. Mor ser till att ladda mitt plastkort med 230 kr i morgon förmiddag, så jag kan ladda mitt Stockholmskort för 72 timmar.

I morgon packar jag ner min lilla TV så jag kan kolla film på tåget.

RÄVAR!

SERGALER!

FURRIES!

VARGUM!

INFO!

Av världens religioner tycker jag att Shintoismen är den bästa! Jag dyrkar och tror på rävguden Inari och dyrkar även Räv från Gamlaskogen. Jag är öppen för naturreligion och beundrar Indianerna och deras sätt att leva och förhålla sig till skogen och de vilda djuren. Furrykulturen är för mig mer än bara en subkultur, det är att identifiera sig med ex rävar och bejaka min fursona och mitt själsdjur som är räven. Att vara furrie är för mig ett sätt att leva och förhålla sig. Jag är rätt så öppen för New Age och Nyhedendom också. Men jag tar bestämt avstånd från de Abrahamitiska religionerna då deras synsätt på djur osv strider helt mot grundläggande värderingar hos mig och hos de flesta djurvänner.

X-47 B en smart drönare!

Inga svenska hädelselagar!Asylsökande terrorister – ett växande problem!Nu ska fler sovande tiggare avhysas i Stockholm!Födelsedagar förbjudet att fira som muslim!

ROLIG BILD! :-D

*Kram!*