Yipp! Smirre här.

Då är det dags för NFC i morgon, åker tåg till Stockholm och bor hos en vän och är på konventet på dagarna!

Har startat en tråd som jag tror kommer vara till gagn! En tråd där jag och andra furries kan skriva om våra upplevelser från NFC och posta bilder med mera!

NFC-tråd på SvF!

Lite annat!

RADIOINTERVJU om MJÖLBYS PORSLINSRÄVSMUSEEUM!

Hållit på att packa och förbereda mig inför NFC! Packat ner kamera, svansen, lite vanliga kläder, min bärbara DVD, snus, diadem, ficklampa osv. I morgon lägger jag ner mediciner och hygiensaker. Har rakat mig också. Såg ut som en grizzlybjörn i ansiktet, typ inte rakat mig på 1,5 vecka. Men nu ser det iaf ok ut. Finrakar i morgon vitti. Min gosedjursräv Timmy packar jag ner i morgon!  :-)

RÄVAR från FaceBook! =^.^=
Innan idag var jag på Second Life!Umgicks med andra furries!

Annars har gjort en del pappersexercise ihop med Monica, tagit ut pengar och handlat!  :)

Sent i gårkväll, la till en del nya favoritteckningar på min FurAffinity!

Min häst är nu fullvuxen, tack för nappflaskor!

Väl mött på NFC i morgon! ^__^

*Kram!*