Yipp! Räven är online.

Har influensa så jag har haft ont i kroppen i några dagar och i går hade jag något Djävulskt ont så jag var inte på dansen, jobbade dock på gården i går och gick med hundarna samt fixade i hundhuset och jag, Otto och chefens mor hjälptes åt att ta ut och in hästarna.

Idag har jag haft väldigt ont så mor min ringde till doktorn och han sa att det antagligen är influensa och det är virus så det finns ingen medicin mot det, utan jag ska dricka mycket, vila och äta mycket C-vitamin och ta panodil 3 gånger om dagen jag har för ont. Så det har jag gjort idag och sovit mycket. Vill dock ha sådna gula tabletter som jag haft tidigare då jag haft muskelinflamation för det känns lika dant som det gjorde då. Men de måste en läkare skriva ut på recept.

BF3 är väldigt tungt och jag får prata med min tekniker om att fixa ett bättre arbetsminne till datorn för det tog minst en kvart idag att starta datorn. Ska se om jag kan få igång BF3 sen i helgen och på tisdag så kommer ju min tekniker igen och vi får installera om CoDMW3 för något har hänt med det så det går inte stara spelet. (För att installera och avinstallera saker på datorn så måste man logga in som admin, dvs Mårten - min tekniker.Admininloggningen styr också vilka tider som jag kan använda datorn och inte.)

I kväll har jag varit på Second Life

och var i Luskwood bl.a. där jag träffade Tengu med flera furrisar. ^__^

Dansade i Luskwood till rivig AC/DC-musik och det är ju som sagt alltid kul att dansa i Luskwood, murr! =^.~=

Umeko bjöd in mig till fest på furryklubben "Roo." Var häftigt och bra musik så jag var med en stund iaf.

Lite bilder från festen! =^.^=

Träffade bl.a. denna trevliga gula räv och hans vän som jag tror är en schakal i svarta och röda kläder till höger. =^__^=

En stor vit varg och en vit katt var där också!

Olle sa att det snöar ute nu.

Har kollat på Beck i kväll som heter Den svaga länken.

Ska kolla på "The Kingdom" nu som inte handlar om fluff och internet, utan är en film om verklighetens brutala värld med terrorism och skjutvapen och döden! :p

Kram från Smirre