I Sverige, Europa och USA har vi något som heter religionsfrihet och det är något vi ska värna om! IS ska inte få komma till vår värld och införa sina Sharialagar och IS våldsfixerade och extrema tolkning av Koranen! Visst får du vara muslim eller vad du vill i Europa/Sverige och även i USA - därför alla får själva välja vad de vill tro på och vad de vill vara osv!

En del människor även i det så kallade fria Sverige fördömmer mig för mitt val att vara Furry, identifiera mig som Räv och tro på Shintoism och på Rävguden Inari i synnerhet!

Det är mitt val och Shintoismen och Inaridyrkan är ca 5000 år gammalt, mycket äldre än de Abrahamitiska religionerna, tom äldre än Faraonernas antika Egypten!

Shintoism och Inaridyrkan är levande än idag i Japan, jag var i Japan 2012 och reser gärna dit igen! Det  är där jag har mitt "Foxylvania!"

Hade jag behärskat Japanska språket i både tal och skrift samt haft ekonomiska möjligheter så hade jag flyttat till Japan och blivit Japansk medborgare!

<3 Detta är RÄTT, SANT OCH RIKTIGT! <3