Försöker tänka positivt men saker som man ibland ser blir man både ledsen och förbannad på. Måste skriva av mig för det är jobbigt att bära allt inom sig, även om tragiska händelser och minnen är avlägset i tiden.

Något som har oroat mig är att jag sett att Jocke jobbar som assistent hos Handihand, gamla assistansbolaget. Jag är orolig att han där fortsätter att bryta ner funktionshindrade personer och utsätter dem för psykisk misshandel, så som han har gjort mot mig.

Jocke fick ju sparken som min assistent på Tindra då Jocke gjorde väldigt dåliga saker, dels bröt sin tystnadsplikt och lämnade ut saker om mig och mina svårigheter till sina kompisar i Hässleholm, han satte föräldralås på datorn, spärrade sidor som handlade om Djurrätt, Shintoism, UFO,n, militära saker osv. samt spärrade flera Furries från att ha kontakt med mig då Jocke tyckte att de hade fel åsikter och inte var lämpliga för mig, han krävde att få inloggningsuppgifter till Skypen för han skulle ta reda på vad de andra Furrieserna är för några och vad de är ute efter, Jocke snackade en massa skit om att Furries hatar handikappade, att de alddrig kommer acceptera mig som en Furrie för att jag har Aspergers, att de är kriminella och farliga osv.

Jocke krävde att få inloggningsuppgifter till SveaFur och delitade bland mina poster som andra Furries hade svarat på, vilket gjorde att konflikten med några andra på SveaFur ökade mer, vilket naturligtvis inte var bra och bara spädde på Jockes lögner och idioti ännu mer.

Jocke utsatte mig för psykisk misshandel med att skrämma upp mig med lögnaktiga påståenden om Furries och tvinga på mig hatskit som att människor är mer värda än djur osv. och satte paranoida idéer i huvudet på mig, Jocke hade sjuka och lögnaktiga idéer om att andra Furries har hjärntvättat mig och han skrämde upp mig med hatlögner så jag var extremt paranoid och uppjagad.

Jocke hade också svårt att förstå att jag inte vill vara i närheten av Ulrik då han inte kan tygla sin sexualitet, Ulrik har vid flera tillfällen tafsat på mig och pratat om sjuka och perversa saker han vill göra med små barn. Ulrik tilltalar mig med öknamnet ”Runken” för att jag tidigare hette Rutger och det öknamnet är något jag fått höra från flera utvecklingsstörda samt påhopp och anklagelser om tidelag osv.

Det har varit så enda sedan slutet på 90-talet så därför undviker jag kontakt med flera av de utvecklingsstörda på grund av påhopp, falska beskyllningar och sexuella trakasserier.

Att de är utvecklingsstörda rår de inte för men deras handlingar som att plåga, döda och skända Katter och andra Djur, bedriva hatkampanjer mot Furries, hetsa en 19-åring till att ta sitt liv i trafiken och sedan fira när de lyckats få honom att göra det. Att de sextrakasserar småtjejer, att de ljuger och sprider hat om Furries, att de hyllar Anders Behring Breivik och hyllar Lars Ohlsson och de jaktbrott han har begått, han är ju avliden sen 2013. Samt att de skriker Nazistiska slagord, står och ”Heilar” offentligt och högt sjunger hatramsor om olika folkgrupper och hur man ska ta livet av olika folkgrupper.

Det rår de för och därför tar jag avstånd ifrån dem och vill överhuvudtaget inte prata med dem för de kommer med så sjuka och lögnaktiga påståenden som jag mår extremt dåligt av.

Exempelvis att arbetskollegor på daglig verksamhet ljög ihop saker som att Lars Ohlsson har stulna militära vapen i sitt hem och tänker döda mina Furryvänner, döda min Mor och döda mig – vilket jag trodde var sant då för jag vet att Lars Ohlsson var en väldigt hemsk och ond människa. Detta fick ju dock alvarliga konsekvenser för både Lars Ohlsson och mig på grund av att utvecklingsstörda personer på daglig verksamhet ljuger ihop saker för att skrämma upp mig.

Jag förstår att alla utvecklingsstörda inte är så som dem som jag gått i skolan med och jobbat ihop med på daglig verksamhet.

Framförallt är det på grund av Lars Ohlssons agerande och vissa lärare i Gymnasiesärskolan som redan då i skolan på 90-talet uppmuntrade mobbning och hat mot Furries och hat mot Djur osv.

Det är därför några före detta elever från Gymnasiesärskolan och personer inom kommunens dagliga verksamhet beter sig illa även idag när de ser mig, ser något som har med Rävar, Vargar, Furry eller Djurrätt att göra osv.

Jocke delitade också teckningar som jag hade på min FurAffinity, samt delitade spel för mig samt delitade saker från min dator som hade med rovdjursföreningen, tiden på Dammsdal i Vingåker, Vargar och Djurrätt etc. att göra.

Det är faktiskt inte konstigt att jag var helparanoid i Norra Sandby och på jobbet i Rävninge, försökte skaffa skjutvapen och ammunition från kriminella, kopplade in ström i dörrhandtaget i Norra Sandby och gick till attack med tillhyggen mot folk som uppträdde oroande utanför vårt hus.

Var bitter och hämndlysten och ville se till att det skulle brinna på flera ställen i Hässleholm, ville knivskära, skjuta och döda människor osv. Speciellt lärare och kommuntjänstemän.

Mor hade sagt att SpChan och Vegan-Nu skulle vara spärrade då mobbare alt som oftast dök upp där och mobbade mig och andra, samt att Jocke skulle ta hem Zenupärmen och bränna upp den i pannan.

Då hade Jocke gått och satt upp Zenuteckningar i kostallet hos bonden i Norra Sandby och detta fick jag veta långt efter från en assistent som nu mera är pensionerad.

Jocke är klart olämplig att arbeta som assistent med funktionshindrade och vem vet hur han kan skada fler funktionshindrade när han får jobba på Handihand med brukare som har tunga funktionshinder och inte ens kan tala om att något är fel eller inte känns bra.

Här i Finja har jag det bra och har assistenter som accepterar att jag är Furry och har ett behov av att umgås med andra Furries, att jag älskar de vilda Djuren och tror på Inari och Fenrir osv. Är trygg i min Furryroll helt enkelt. Därför är jag mycket mer lugn och stabil idag och har inte en massa arga tankar om att hämnas, anlägga bränder och önskan att människor ska bli innebrända eller vilja att skjuta ihjäl människor osv.