Yipp! Hårig räv med två hål i nosen är online! XD

Jag, mor och Kennet har tittat på en film som heter "I rymden finns inga känslor" och den handlar om en kille som heter Simon som har väldigt grav asperger och många dråpliga och absurda situationer i filmen uppstår.Min aspeger är dock inte så extrem men jag har svårt med det sociala samspelet och vilket har märkts på forumet då min sociala förmåga är dock bättre men jag har brister och kommer för nära eller reagerar fel på sarkastiska skämt, vilket lett till konflikter och gräl med andra användare.

Det var iaf jag själv som sa att jag inte ville vara kvar på forumet och jag frågar mig själv om sociala medier är något jag ska ägna mig åt och som sagt så är ju Facebook bra där jag måste godkänna vilka som får ta del av min Facebooksida och vilka grupper jag ska vara med i. Men ett öppet forum är kanske inte så bra för mig med bristande social interaktion och detta som hänt på SveaFur hände ju på vegan.nu tidigare när jag hängde där 2003-2005.

Iaf är jag inte en person som vill ställa till med eller dra igång konflikter, men inser att öppna forum är inte något jag ska delta i. En sak att vara vuxen är att inse sina begränsningar.

*Kram!*