Yipp! Räven är online.

 Nytt på Hemsidan - Matrecept!

Var på Second Life tidigt i morse och var där inne för en några minuter sedan, träffade en svensk pälsare där men annars hände inte så mycket.

I morse iaf så var det lite på gång! ^__^

Träffade en drake och några andra på The Ark! ^__^

Var sedan och dansade en stund på Anthro Xstay. ^__^ Det var en feralfox där också.

Olle, jag och mor har kollat på en film om en papegoja och det var en rörande film. Lånat den av Alfonsso och den heter Paulie.

Under eftermiddan har jag och Olle varit ute och gått stavgång längst vargstigen och vi gick förbi där som jag och mor såg vargen år 2000 och vidare till stugan.

På vägen tillbaka så gick jag och Olle längst landsvägen in mot byn och då hittade vi en bok i diket, en fin bok med fabler. Hur kan någon slänga något sådant. Annars brukar det ju typ vara Mc Donalds förpackningar, fimpar och öl/läsk-burkar som ligger i diket. Iaf så var boken ett riktigt fynd och den innehåller flera klassiska fabler av Jean de La Fontaine.

 Min post om barnböcker vi mins!

Ska ta en kopp kaffe nu och fixa med lite annat. Sen in på Second Life senare i kväll och se om det är något kul på gång. Läste något om att man nu kan utforksa Titanic på Second Life, får kolla upp det mer sen då. ^__^ Titanic är ju en sak som fashinerat mig med många.

*Kram!* från Smirre