Yipp! Räven är online.

Spel:

Vaknade tidigt i morse och satt och spelade CoD MW1 på min gamla burk, spelade uppdraget där man i första delen strider i ett mörklagt hus och använder NVG och sedan tar sig via en bakgata till ett område där en stridsvagn blir utsatt för intensiv beskjutning och jag och mina soldater skyddar den och sedan tar sig vidare till andra byggnader och förstör en luftvärnskanon och slutligen tar sig fram till ett befäst hus och kallar in Apachehelikoptrarna som skjuter sönder huset och sen är uppdraget klart. ^__^ 

Har uder förmiddan hjälpt mor att flytta en bokhylla och sedan har jag och Camilla varit på gården och jobbat, har städat tre hundboxar och gått med hundar, här är bilder på några av de hundar jag gått med idag! ^__^

Rotweilern Dixon.

Schäfern Ozzy.

hunden Tai.

Har i kväll pillat lite på min hemsida och har sedan varit på The Ark

och det var bra musik och hade det mysigt med några andra rävar där! ^__^

Snart kvällsmat och sen ska jag hoppa in i duschen.

Kram från Smirre