Pip i nosen! Smirre är online.

Rävar!

Furries!

Gårdagen!

Skulle varit på Second Life igår, efter att startat om datorn. Men blev inte av, var hos mor och åt kvällsmat. Var sen trött så jag somnade. Vaknade för en stund sedan.

När Blåräv och jag åkte in till stan, så såg vi en man som låg skadad på gatan, han körde motorcykel och hade blivit påkörd av en bil. Det var vid Sveas rondell. (Min moster Svea.) Tror rondellen heter Grönängsrondellen IRL. Det stod flera personer runt den skadade mannen och vi mötte 2 ambulanser vid gamla polishuset, på bron där och vid stadshuset såg vi även en polisbil på väg dit! Så olyckan hade hänt rätt nyligen!

När vi var vid bilen här i Finja, så kom en man som liknade en person som har ringt och sagt dumheter om mig och om mina kamrater till min assistent. Blåräv sa att jag såg helt förskräckt ut. Men jag insåg att det inte var den personen, utan bara en som liknade honom och hade helt fredliga avsikter. Han frågade om Eldkrafts kontor, för han skulle hämta Eldkraftsdelar.

Eldkraft är ett företag som finns här på området som säljer kaminer och värmepannor etc.

Måde dock dåligt psykiskt att behöva bli påmind om denna person och vad han sagt till min assistent. :-(  Jag har som sagt svårt att lita på auktoriteter och är ibland fientligt och hatiskt inställd till dem.

Dataspel!

Barett M-82 är ett höghastighets pansarprickskyttegevär, som är mycket kraftfullt! När jag spelar  sniperupprdrag, så är det min favorit bland prickskyttegevären.

Barrett M82 (i svenska Försvarsmakten: Automatgevär 90 (Ag 90)[1]) är ett amerikanskt luftkylt och mycket kraftfullt halvautomatiskt prickskyttegevär i kalibern 12,7 mm (0,5 tum eller .50). Kalibern är främst utvecklad för tunga kulsprutor. Tidigare tillverkades en variant av geväret (M82A2), med magasinet bakom avtryckaren (bullpup). Ytterligare en variant AG90C (M82A1A), är specialtillverkad för att kunna skjuta ammunitionen Raufoss Mk 211 Mod 0. Geväret är en internationell framgång och Barrett Firearms Manufacturings storsäljare. Idag används vapnet i mer än 30 länder. Källa!

Huset!

Var ut till Norra Sandby och fixade med posten och jag hämtade en furryteckning och en kontakdosa på mitt gamla rum i huset!

Står en del flyttlådor i salongen som ska hämtas sen med släp samt den lilla frysboxen som jag ska få. Den står i köket men är tömd och avfrostad.

Akvariet!

Köpte fiskar i går, 3 albino-pansarmalar som förhoppningsvis ska hålla borta algerna samt två plattyfiskar!

LED-belysning i vitrinen.

Har också fixat belysning i vitrinen, är små platta ledlampor. Hade köpt dem på nya Rusta som öppnat bredvid Coop i Hässleholm, var en del bök med det och fick borra hål i vitrinen. Men det blev bra också!

Akvariet ger ett läckert ljus när det är mörkt i vardagsrummet!

Knasräven!

Rävar har också två hål i nosen! :-D

Vargar!

Pastor tycker att Sameflaggan är hednisk och okult, men liksom allt behöver inte vara under kristen trångsynthet - låt Samerna få ha sin flagga ifred!

Är så trött på personer som säger sig företräda Gud och Jesus - men som tror att Aspergers Syndrom är en ond demon som får ungdomar att tänka syndiga tankar, som tror att furry är jättefarligt och som säger att Antikrist är djurrättsaktivist och som är emot homosexuella, emot andra kulturer, är emot hårdrock, dataspel, Goth, Punk osv och tror att allt utanför kyrkans väggar är Djävulens verk.

*Kram!*