Pip! Smirre är online.

Inte varit på datorn på ett par dagar, för jag har varit ovanligt trött på kvällarna. Igår så städade jag hela min lya och det blev riktigt fint, fick hjälp av Zebra med det! ^__^

Silverräven och jag hjälpte mor i förrgår och fixa och dona, b.la. sätta upp persienner och få upp den här förbaskade hatthyllan i hallen som det varit så mycket strul med expanderpluggarna till. Köpte längre M8 skruvar och de räckte då till att genom hatthyllans mässingsrör på baksidan nå genom gipsskivan och få tag i gängorna i expandern.

Och ja, YIPPIE! Vi har hittat laddaren och sticksågen, det låg i en papperskasse under några tidningar!

Har åskat rejält till och från också! Blixten slog ner och flera personer blev skadade på en festival! Läs artikel!

Rävar! =^_^=

Rävungar som leker!

Sida från naturfotograf som fotograferar rävar!

Rävdynastin tar semester!

Furries! =^_^=

Värna Djuren!

Nyheter!

Landsbygdsministern vill skärpa straffen för att överge ett djur! - Att överge en katt, hund eller reptiler osv är djurplågeri för att ett domesticerat djur klarar sig inte i det vilda under en längre tid!

RO slår fast att fisk inte är en grönsak! - Självklart är varken fisk, ägg och mjölk klassade som vegetariskt eller veganskt. Att något ska benämnas med ordet "Veg" innebär att det under inga omständigheter får innehålla ämnen eller delar som kommer från levande varelser, utan endast från grönsaker och frukt! Mjölk och ägg klassas också hit eftersom dessa livsmedel produceras inuti en ko eller höna och ofta på ett oetiskt och moraliskt förkastligt sätt då djurhållning i många avseenden bara har profit för ögonen istället för djurets välmående och hälsa!

David 8 år byggde en snögubbe i Juni! - Fantastiskt och kul! ;-)

Hångelrum i kommunhuset utreds! - Det anses skandal - däremot att personer på daglig verksamhet i Hässleholms kommun hotar och trakasserar furries och även misshandlar, lemlästar och dödar djuren i stadens hembygdspark och äcklar sig mot barn osv är tydligen en bagatell! Grr!

Ensam hund tog pendeltåget! - Modigt gjort av hunden! ^__^

Här försöker den lilla pojken rädda sin misshandlade mamma! Hemskt!

Välte med bilen och poserade framför kameran! - Tog det med ro! 

Fin teknisk klocka!

Cool Smart LED Bluetooth Watch Bluetooth Bracelet with Call Answer/SMS Reminding/Music Player/Anti-lost Function.

Här kan du köpa klockan om du har mobiltelefon med App-funktioner!

En tjej i nöd får hjälp av alla killar i spelet! =^__^=

Sova några timmar till.

*Kram!*