Tass! Tass! Tass! Räven är online! Murr! Yipp! Yipp! Yipp! Murr! =^.^=

Hamilton och jag har varit i Hässleholm och fixat tågbiljetter för att åka på NFC i vår och bo hos en vän! =^.^=


Köpte Flygrevyn och där kan man läsa om EuroFighter och anat intresant som hör flygplan och luftrummet till!

Var och handlade sen på Maxi och Lidl men kände av min socialafobi där så det blev rätt jobbigt men känner mig bättre nu efter att varit på Second Life!

Var med mina vänner i Luskwood! ^__^Var ett par andra rävar där också! ^__^Var på ännu en ny klubb där jag träffade en trevlig drake från Mexico! =^.^=Träffade en söt rävtjej men hon var inte så pigg på dans.Var på The Arke en stund där jag träffade en stilg sergal och en varg med hatt!Hägde med dem ett tag. ^__^Hängde sen ett tag på Club FurZona! ^__^Besökte även ett slott där en del av inredningen var skelletdelar från människor som troféer, ex människokranium som knoppar i trappan. ^__^Fina tavlor med furryart! ^__^I slottet fanns en grupp feralfenekfoxes! ^__^

De hoppade omkring och busade med varandra!

*Kram!* från Smirre