Yipp! Räven är online...

Skönt att det äntligen är helg. Jobbat på gården idag och jag och Olle flyttade ner Rambo och Tilda till nya hundhuset igen och städade deras väldigt smutsiga box i gamla hunhuset, samt vi har gått flera hundrundor under dagen för vi har många hundar inne nu. Har också eldat upp en massa skräp och det blev en stor brasa så det har vi h¨ållit på med större delen av eftermiddan.

Här hemma har jag varit på Second Life en hel del i kväll och haft superkul, bl.a. hade vi en omröstning och vet inte om jag lyckades med den för jag är ju inte så där jättebra på Enegslka och hur menyerna och knapparna i Second Life funkar - mer än de enklaste panelerna och Second Life uppdateras ju hela tiden. Det är ju iaf väldigt populärt bland furries! =^.¨=

FESTEN! =^__^=

En vän bjöd in mig till sin fest med motiveringen att min päls är orange, man tackar och kul hade vi! Bilderna får tala för sig själva! ^__^

Tack för en underbar kväll! <3

Kram från Smirre