Yipp! Smirre är online.

Calle Rockbäck undrar om det finns furrisar i Lomma!

Har idag gått med Hårig Schäfer och med min assistents Labrador. Hjälpt mor med disk b.la. och barbro har varit hos mor och hjälpt henne med hennes nya dator och få ordning på Office 2016, men vilket ännu inte blivit rätt.

Såg två intressanta program på Dicovery, som heter "After Hitler" som handlar om tiden efter WW2 och hur öst och väst delades, hur Tyskar blev illa behandlade i Östeuropa just för de var Tyskar p.g.a. hur Nazisterna tidigare agerat. Lynchmobbar som misshandlade, dödade och skändade tyskar och även tyska kvinnor och barn. Hur Stalin byggde upp sin järnridå och kärnvapenhotet.

Också om rättegången för värsta folkmordet där Göring och Rudolf Hess med flera ställdes inför rätta. Vittnesmål om att de i ett läger hade slut på gas och kastade in judar levandes i brännugnen osv och en Tysk kvinna som sparade på förkrympta huvuden och hud med tatueringar från dödade judar som troféer.

Usch ja och vidrigt att personer idag förnekar förintelsen och hyllar exempelvis Rudolf Hess och sjunger om hur man ska gasa judar och liknande.

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra furrisar!

B.la. en Sergal och en Björn!

Samt träffade en Rävinna!

Och min Sergalvän, Scitters!

och en Varg!

Samt en Fågel/Drake-furry!

Nu dags att knoppa.

*Kram!*