Tass! Tass! Smirre här.

FIN MOBILTELEFON!

Har idag gått med Hårig Schäfer och har handlat till både mig och mor. Mor har varit i Kristianstad idag och fixat med sin nya el-rulle.

Efter handlingen fikat hos mor och sen har jag installerat CoD MW1 på min nya dator. Bytt batteri i mors brandvarnare samt planerat lite inför morgondagen. Ska hjälpa mor med disken i morgon samt hjälpa henne att plantera om en krukväxt och plantera både hennes och mina minipåskliljelökar i mors rabatt om det finns någon ledig hörna. Ska också i morgon fixa med de stora kottarna. Blev inte så fint med hyllan och de extremt fula hyllhållarna. Har en helt annan idé om Gran Canaria kottarna. De ska hänga i tunna trådar på lika olika höjd och så ska jag sätta ljusrampen med de små hallogenlamporna i mitten. Det kommer bli riktigt fint tror jag.

Ikväll skypat med furrisar och spelat första uppdraget med lastskeppet i CoD MW1. Själva introuppdraget som är början på WW3. Det finns ett kärnvapen ombord och det ska vi lokalisera och ta de hemliga dokumenten, sen blir fartyget utsatt för en flygattack med en sjömålsrobot och vi får brott att lämna, gäller att inte springa vilse för fartyget lutar kraftigt och det brinner och exploderar samt vatten forsar in.

Video här!

Nu dags att knoppa.

*Kram!*