Yipp! Smirre är online.

Vill önska alla mina vänner där ute en helt underbar Alla Hjärtans dag!

FA-länk:1

FA-länk:2


Är förkyld så jag håller mig mest inne i lyan med ullstrumpor på. I går så var mn tekniska suport Mårten här och hjälpte mig att få ordning på saker i datorn, nytt och bättre virusskydd/brandvägg och organisera i datorn så att det inte ligger 5 kopior på C disken på slavdisken osv. Utan struktur och vägar som gör det lättare att hålla ordning på mina ca 250 000 furryartbilder, 12000 dokument och 20 000 foton och mycket annat och att slavdisken används för spelkashen.

Var en stund på Second Life i går också!


Träffade en trevlig drake!

Gillar verkligen den nya klubben och alltid minst 30 -50 furries där oavsett vilken tid man loggar in. En ny stor och populär klubb drar ju klart till sig furries. ^__^


Idag har Kenneth hälsat på mig och vi kollade på film från när jag var i Japan 2012 och kollade sen på ett profgram om rävar från London som jag spelat in från Animal Planet för flera år sedan. Det om rävfamiljen Dunlopp och deras liv under ett år på soptippen i London. ^__^

I morgon ska jag, Silverräven och mor åka till Malmö och kolla på något väldigt speciellt.

Börjar känna mig lite bättre så, så får hålla mifg varm så ska det säkert gå bra.

*Kram!* från Smirre