Yipp! Räven är online.

Idag har jag och Odd varit i Hässleholm och handlat. Vi handlade på både Lidl och Maxi. Jag köpte snus, en serietidning (Kalle Anka) och 4 DVD filmer. Whallander - Hundarna i Riga, Beck- Pojken i Glaskulan, Beck-Sista Vittnet och Beck-Kartellen. Jag gillar Svenska deckare. ^__^

På eftermiddan har jag och Odd varit på gården och vi gav hästarna vatten och gjorde rent och fyllade på dricksbaljorna, samt körde ner med dunkar till hagen där Carolina har sina hästar och gav dem vatten också men hästarna smet ut när vi skulle göra det men chefen kom och hjälpte oss att få tag på hästarna. De kom inte så långt mer än ut på själva ridbanan. Men ja, hästar är som de är och har en stark egen vilja.

Har gått hundpromenader också och så har jag krattat ut sorkbunkarna på den stora gräsmattan, ska klippa gräset i nästa vecka om åkgräsklipparen går att få igång. (Den har ju stått i garaget hela hösten och vintern.)

Här hemma har jag och Odd kollat på Hundarna i Riga, den var spännande och bra.

Kram från Smirre