Yipp! Smirre här...

Varit en rätt lugn dag idag förutom att vi handlade i morse.

Peter och jag har kollat på filmen från min stugsemester i Småland och legat och slökollat på Animal Planet, var bl.a. ett program om hundar och då om Samojedspetsar och en Japansk hund som liknar en räv lite grand! ^__^ Gör min sjukgymnastik var annan timme som läkaren sagt och jag och Peter gick en promenad på byn och då tog jag ett pass med min F-18 Super Hornet NG också.

Har spelat Black Hawk Down - Team Sabre också idag.

Kollat forumet medmera och hängt på Second Life i kväll.

Var en del lurvisar i Luskwood! ^__^

Corran, Tengu, Clinton med flera! ^__^

Gjorde en vit varg och ett lejon sällskap en stund. ^__^

En av rävinnorna satt och mediterade i palmen denna härliga dag då det både varit soligt i Luskwood och i den verkliga världen! ^__^

Gick till baren på The Ark sedan, var en del lurvisar där också och de har bra soft elektronisk musik på Arken.

Kram från Smirre