WHO SENT THIS TO US!?


FLUFFOGRAM!
Ännu är inte nedladdningen av Call of Duty Black OPS 4 klar, nedladdningen är pausad för att jag ska kunna göra andra saker också och jag och assistenten vill kunna använda cromkatsen och se på TV.

Är 35 GB kvar att ladda ner. Speltillverkarna idag räknar med att alla har fiber. Det bästa är om nedladdningar görs på natten när vi sover.

Har också fått fixa nya drivrutiner till grafikkortet för att det ska funka att spela sen!

Vi har sett en bra science fiction som heter Valerian and the City of a Thousand Planets!


Valerian och Laureline är specialagenter för regeringen i de mänskliga områdena med uppgift att upprätthålla ordning i hela universum. Valerian har mer än en professionell relation med sin partner i åtanke - och helt uppenbart jagar han efter henne med romantiska förslag. Men hans omfattande historia med kvinnor, och Laurelines traditionella värden, får henne att ge honom ständiga bakläxor. På uppdrag från deras befälhavare reser Laureline och Valerian till den hisnande intergalaktiska staden Alpha, en ständigt växande metropol som består av tusentals olika arter från alla fyra hörn av universum. Alphas 17 miljoner invånare har med tiden förenat sina talanger, teknologi och resurser för att åstadkomma förbättringar för alla. Tyvärr har inte alla på Alpha samma intresse; i själva verket finns där ljusskygga krafter som är på väg att placera vår ras i stor fara.

Har under eftermiddagen varit på GYC och umgåtts med andra Furries!

Träffade en SWAT-tiger och en stor bevingad Varg.

Samt en Grip.

Träffade också en svart och blå Sergal samt

en Pitbull.

Dansade med en Varg!

Håller på att göra min "höstgryta" som är köttbitar, lök, potatis och kantareller samt fond som sakta får puttra. Har provsmakat och fått till det bra med fonden och kryddningen men får puttra ca en timme till så köttbitarna blir riktigt möra. Tänkt bjuda min assistent på detta sen ikväll.

Blir en god middag nu på Halloween!

*Kram!*