Godkväll! - Smirre här.

IDAG ÄR DET HALLOWEEN 2017! =^__^=

TEKNIK: Asus ROG G20CI-NR003T!

Fox Carves A Pumpkin!

Daddy - Furum Ver!

AC/DC - Thunder! - Punkskotte med säckpipa som sprutar eld!

SERIE!

STÅ UPP OCH FÖRSVARA VARGAR OCH ANDRA VILDA DJUR!

STOPPA VARGHATET!

Vilat på förmiddan. Sen varit ut till Narwille under eftermiddagen och umgåtts med Sergalerna. Träffade Krysune och

ett par andra Sergaler.

Kollade lite Furry och varggrejer, djurrättsgrejer, militärt med mera på FaceBook, någon ringde mig och ville göra en undersökning om politik. Hon sa att jag är anonym i undersökningen, hon frågade vilket år jag är född, vad jag har för utbildning och vilket parti jag tänker rösta på. Svarade som det är fast min mor blev orolig att det är någon som inte kanske har så ärliga avsikter, men lugnade mor med att jag flera gånger sett staplar både i tidningar och på Internet som de gör ett antal gånger om året som visar vilket stöd olika partier har, vet inte vad det heter men att det handlar till 99% om en sådan undersökning och är helt ofarligt och att man är anonym i undersökningen.

Blåräv och jag åkte sen in till Hässleholm och handlade lite på Maxi, hämtade låda från Katrineholm med torrvaror till mor samt hämtade mediciner och var till Aktiva Tassar och köpte kattsand.

Spelade lite Call of Duty när jag kom hem och åkte sen till skyttet.

Blev ingen 50 men gick hyfsat bra!

Serie 1: 49, 47, 49, 49 = 193 poäng.

Serie 2: 49, 49, 47, 48 = 193 poäng.

Sen varit på Second Life ikväll och umgåtts med andra Furries!

Träffade en trevlig Varg

samt Draken Kaii.

Träffade även en Bordercollie

och en stor blåräv som hade en Desert Eagle.

Sliffer var också där och en svart Katt i häxhatt, ja det är ju Halloween idag. Hängde med Sliffer och den svarta Katten en stund.

En Feral Demonic Fox.

En Långsvans hängde jag också med en stund.

NYHETER!

Allt verkar toppen för en gräsand i paradiset tills bödlarna kommer!

Förslag på förbud mot invasiva arter!

Mina poliskollegor letar nu under sina bilar efter sprängladdningar!

Minaret med böneutrop ska underlätta integrationen!