Yarf! Smirre här.

Har legat på rummet under eftermiddan, solen har skinit uunder eftermiddan så jag låg och lyssnade på avslappningsmusik, kelade med ett rävgosedjur och njöt av solen.

Sen spelat Delta Force extreeme och flugit F-22 Raptor i FighterPilot. Pillat lite med Vulepsholm på Facebook och delat efterlysta katter, vargar och furryteckningar på min Facebooksida medmera.

Chattat mede n vän och hon bygger fursuits bl.a. och för att man ska få käken i ett fursuithuvud att röra sig så har man en sådan här konstruktion på insidan av fursuithuvudet.  ;-)

Är tydligen påroblem med Second Life! i kväll.

Var omöjligt först att få igång, när jag väl fick igång det så kom jag inte till den stora furryklubben utan någon helt annan stanns i ett hus med två våningar. På nedervåningen var en massa människor och inga furries, så jag gick upp en trappa. Där var inte någon.

Försökte då teleportera mig till någon av Furryklubbarna, men så failade teleporteringsfunktionen....

AAAARGG! Blir så frustrerad att Second Life inte funkar.

Men lugn nu Smirre..... Second Life består av ett anatal stora servrar som bygger på vektorgrafik i 3D och de flesta servrarna står i USA och några i Japan och några i Indien och Kina. Huvudkontoret ligger i London. Ett antal avancerade superdatorer med qvantprocessorer runt om i världen styr Second Life...... Det är högteknologi och flera system som ska samverka.... så tekniska fel kan uppstå..... hoppas det fungerar bättre sen i morgon då.  :-(

Nu är det 112 på Liv och död på TV.

*Kram!* från Smirre