The fluff of foxes in the morning! =^.^=


Projekt!

Jag och Ronny hjälpte mor att dra teleledningar så att nu funkar telefonen i hallen och mor fick låna ett trådlöst modem av Silverräven så hon kan komma ut på Internet, tills Telia har riktat signalen och ordnat permanent uppkoppling till mors Internet.

Silverräven och jag var och köpte färg och en liten roller, så under eftermiddan i går stod jag på uteplatsen och började måla MDF-skivorna som ska vara till min flygplanshylla! 

Silverräven och jag var ute med hundarna på Möllerödsfältet också!

Moster Evy var och hjälpte mor med att packa upp en del saker och hänga upp gardiner!

Kollade på 112 på TV-7 igår. Var stökigt i Rosengård och många poliser med hundar fick åka dit. Var brand i en galleria och det visade sig vara en spann med gamla batterier i en av butikerna som börjat brinna och sprinklern hade sprutat ut en massa vatten i butiken. Brandkåren fick såga sig igenom en skyddsdörr för att komma in i butiken, då butikerna i gallerian hade stängt för några timmar sedan. En äldre dam hade smärtor i buken och fick åka ambulans.

Nu på morgonen har jag gjort min virtuella bondgård på FB medmera!


Nyheter!

Man ska inte kunna bli rik på djurplågeri!

Tog sitt liv efter gruppvåldtäkt!


Zebra kommer sen idag, ska vila en stund till.

*Kram!*