Yipp! Räven är online.

Har typ regnat hela natten.

Såg att någon postat modelbåtar på forumet och 13 kommenterade att jag håller på med flygplan. Japp, jag borde ta och bygga helikoptern också som jag köpte i Stockholm när jag var där för NFC. Har ju dock fullt i mina hyllor - så jag får väl försöka göra plats för helikoptern någon stans. ^___^

112 i går handlade om en fiskare som var försvunnen och polisen letade efter honom med helikopter, hans mobil hade gått sönder då den blev våt för han hade trillat ur båten - så det gick inte nå honom men de hittade fiskaren i vid sin bil, när han skulle tälta. En liten flicka hade klämt fingret och fick sys i fingret och en äldre dam hade epilepsianfall och fick ha medicin som fick kramperna att släppa.

Silverräven kommer sen idag, får se vad vi gör. Jag vill klippa gräset för det växer rejält nu. Men går inte att klippa om det ska regna hela tiden.

Det blir gott om plommon på plommonträdet.

*Kram!* från Smirrsan.