Vill önska mina vänner en riktigt

GLAD PÅSK! =^__^=

Verkligen en riktig djurvän som hjälper den stackars räven som hamnat i det kalla vattnet! <3

Har städat idag och suttit i telefon med Telia för att få hjälp att installera Telia Säker Surf, det gick inte och fick veta att det är föråldrat. Så Telia ska skicka ett brev med ny kod som jag ska använda och logga in på Mitt Telia, så jag skapade ett sådant konto idag. Så när jag fått koden så ska jag ringa upp Telia igen så hjälper de mig att installera ett bättre och effektivare skydd!

Kotten som jag plockade innan när jag hade varit på Bauhaus i Hyllinge, den har legat inne i värmen och öppnat sig helt nu! Riktigt fin!

Zebra och jag har sett på en bra film i kväll - GOOD KILL! - Som handlar om modern krigföring med drönare och hur det påverkar piloterna!

I Sydsvenskan finns en recension om filmen!

HUMOR! :-D

*Kram!*