Yipp! Räven är online.

Är midsommar idag, jag och Odd har varit och plockat jordgubbar idag på förmiddan, har slagit höggt gräs i bortre trädgården med lie och flugorna är en plåga sedan Birger släppt kossorna på bete här vid mitt hus - så jag har hängt upp fluglampan i vardagsrummet nu i kväll.

Ätit mathjesill och nypotatis med gräddfil och gräslök, som hör midsommaren till och slappat och kollat på TV under eftermiddan. I morgon har jag och Mogge tänkt åka till F-10 så jag får flyga ett par pass med 39 Gripen! ^__^

Har ritat en fin midsommarteckning också idag! =^.^=

Är rätt sugen på att köpa den här fursuiten men vet inte hur man köper den elelr vad den kostar. Får nog vara nöjd med mitt rävörondiadem och rävsvans som jag faktiskt har på mig nu! ^___^

Iaf har jag varit i Luskwood en stund och tog ett dopp i poolen!

Det var skönt!

Besökte också Inaritemplet och gav 20 Linden! ^__^

En kompis till mig har också skaffat konto på Second Life idag och han besökte mig i Luskwood, han får skaffa en furryavatar och han ska göra det tids nog men fixa en del annat med sitt SL-konto först.

Vill önska alla bloggläsare en riktigt glad midsommar! =^__^=

Kram från Smirre