Yipp! Smirre här.

Tittut! Skojig ökenräv! ^__^

Tv:

Såg på Mythbusters på Tv i morse, de gjorde ett test om vad som händer om en taxibil hamnar bakom en startande Boeing 747, men flygplatsen vägrade ställa upp för de ansåg testet för farligt så de riggade upp två jettmotorer på varsin lastbil och lät dem blåsa på taxibilen, Mythbusters skulle se om myten om taxibilen som flög som ett löv för vinden stämmer om den kommer ut på banan bakom ett startande jettplan. Nej, den flög inte iväg, däremot så flög bakspeglar och framspoiler och bakspoiler av och efter en stund började bilen brinna av den heta jettstrålen. :p

I går såg jag ett program på Tv om en fantastikst hög och fin bro som de bygger i Hong Kong och bron ska vara upplyst med massor av lysdioder osv. Den ska vara klar 2012.

Gården:

Idag på jobbet har jag och Camilla gått med hundar och städat en del i gamla hundhuset medmera. En lastbil kom med sågspånsbaler som jag och Olle ska lasta in i morgon. En hel del sågspån ja som ska räcka att strö i hästarnas boxar under vintern.

Handlat: 

I kväll har vi handlat i 3 olika affärer, jag köpte ett stort knippe bananer och pappegojnötter samt snus med fickpengarna. Ville köpa Coca Cola men mor min tycker inte jag ska dricka så mycket Coca Cola för det är onyttigt säger hon. :P

Köpte ett par fina skor i mjukt läder, ska ha dem när jag går med hudnar istället för sandalerna, klarar det med min dåliga tå för lädret är väldigt mjukt och skorna är breda och bra. Blir så smutsig om tassarna nu när jag går i sandaler och det är lerigt på grusvägen.

Internet/ Second Life:

Har chattat med en nära vän och hängt på Second Life sen.

Var i Luskwood och det var en del furries där! ^__^

Ska knoppa nu snart!

Kram från Smirre