Yipp! Räven är online.

Idag på jobbet så har vi tömt ut spån från två boxar i stallet för de hästarna ska gå på sommarbete, har kört röjsåg och röjt undan ormbunkar och sly vid elstängslet i hagen på andra sidan skogen och gått flera hundpromenader under eftermiddan.

I morgon är jag ledig för jag ska bl.a. på ett möte i hässleholm och handla medmera.

Spelat Sniper Elite en stund när jag kom hem, varit i Luskwood

och Tengu med flera var där, var lungt och bra i luskwood! Kollat forumet mm. ^__^ Visat Camilla och Odd lite foton från Gran Canaria och andra foton från när jag varit i Sörmland och foton jag tagit ute i naturen. ^__^

Ska snart äta. Min tekniker kommer i kväll och ska fixa med Bad Company 2 spelet och hämta uppdateringen till det också samt fixa med den nya Plat-Tv,n som vi har i vardagsrummet så det går att spela in och alla kanalerna funkar.

Kram från Smirre