Yipp! Räven är online.

Vixey och jag kollade på Whallander- Brandvägg i går, 1a delen. På torsdag ska vi se 2a delen. ^__^

Jag och Tigern har jobbat på gården under förmiddan, Tigern fixade med ännu någon krubba och jag och Maja städade ur hela bädden ur en av hästarnas boxar för en vattenkopp hade läckt så allt spånet var blött. Mockade de andra boxarna också och la på ny spån. Efter att vi var klara i stallet så körde jag och Tigern till Osby och köpte pizzor och vi åt allihop på gården varsin smarrig pizza och drack cocacola också. Var längesedan jag drack cocacola, var när jag var i Stockholm hos en av mina bästa vänner och på Dustinmässan. ^__^

Här hemma under eftermiddan så var Sonja och en av hennes kolegor och hälsade på och jag visade hennes kollega mina modellflygplan och rävgosedjur.

Sen kom killen som ska komma hit med en grävmskin sen och gräva ner slangen som ska gå från brunnen till pumpen brevid vedboden. I slangen går en värmekabel så nu ska det väl iaf inte bli något problem med att vattnet fryser i vintern 2011-2012.

Har varit på Second Life en stund i kväll!

 

Dock får jag ha hit min tekniker för det behövs justeras något med grafikkortet för furryavatarernas kläder och detaljer laddas inte som det ska och även andra föremål och skuggor etc ter sig konstigt.

Låg och slappade på det mjuka gräset och gjorde Tengu och Terry sällskap! ^__^

På tal om furry så vill jag visa denna skojiga video från furry Weekend Atlanta 2011! ^__^

Kram från Smirre