Yipp! Räven är online.

Har varit en fin dag idag, jag och Vixey cyklade till gården och vi har gått med hundar i skogen, vi gick med Sanktbernaden och Goldenhunden den långa rundan som jag kallar för "Ho Shi Minh Trail" för terrängen där ser ut som det gör på det uppdragte i Batlefield Vietnam. :D

Vi har också bytt batteri till elstängslet och fyllt på vatten baljorna i hagen där de två stona går med sina föl.  Vi har också sorterat hö, för rundbalen som bonden hade kommit med så var en del hö mögligt. Tycker inte att chefen ska betala för mögligt hö och dessutom kan hästarna bli väldigt sjuka av det och tom dö.

Gått med hundar under eftermiddan också. Vi har 14 hundar inne nu på hunddagiset.

När jag kom hem så har jag kollat forumet och FurAffinity sen åkte jag och Olle och plockade jordgubbar och det var stora fina Honney.

Kram från Smirre