God morgon! - Smirre här.

NFC-TWITTERN!

Skrev lite på min Krigsdagbok 4 på förmiddan hemma i Finja, loggade sen ut från allt och stängde av min dator.

Zebra och jag åkte tåg från Hässleholm till Södertälje, det var med X 2000 så det gick rätt snabbt. Solen sken och det var varmt på tåget. Tåget stannade i Alvesta, Linköping, Norrköping och sen i Södertälje.

Zebra och jag köpte varsin engångs biljett och tog pendeln in till Södertälje centrum och möttes upp av min vän där. Det var ju onödigt att ladda Stockholmskortet för att vi kommer mest använda bilen.

På kvällen var vi på Mongoliska och åt gott, var buffé så jag åt först tung mat för jag var rätt så hungrig, ris och olika stekta och friterade saker och sen en tallrik med lite lättare mat som sushi, frukt och grönsaker. Jag bara älskar det asiatiska köket, speciellt när det är buffé! Yay!

Satt sen och pratade en lång stund på kvällen och har sen sovit några timmar nu.

På eftermiddan så ger vi oss ut till NFC och de öppnar klockan 15. Blir antagligen tal av Pinky, musik och underhållning. Sen olika paneler och föredrag. 

Bland annat så ska någon som inte är Furry hålla en timmes tal om varför han som icke furry besöker ett furrykonvent, skulle även vara info om spelutveckling och om tassar. Lol.

Vi ska snart äta brunch innan vi åker.

SOME FUN! - HÅRIG KATT!Full med hårstrån, full med hårstrån, full med hårstrån! Tralalala!  :-D 

*Kram!*