Tass! Tass! Smirre är online.

Sovit några timmar nu!

Projektet kring Gamingdatorn får jag som sagt skjuta på framtiden, för jag har inte råd nu. Dataporten har lagt fram ett nytt förslag för att göra den billigare. Med I5 processor och halva minnet.

Här är den andra offerten med I5 då!

Sparar dessa båda offerts så vi vet vilken typ av dator jag behöver för att spela tunga spel och när jag har råd till hösten, så kan jag välja vilken efter hur ekonomin ser ut. Båda modellerna klarar tunga spel och jag använder mitt eget Windows 7 och Office 2007. Samt får hjälp med att få installerat mejl, Second Life, Skype, Steam och få i satt min sekondera hårddisk med alla foton, furrysaker, djurrättssaker, skolarbeten och dokument osv.

I går så assisterade Blåräv, vi handlade på Kvantum till mor och sen hjälpte jag mor under  eftermiddan med att gå igenom peruker, packa upp VHS-band och tyger osv.

Var på skyttet. Blev ingen 50 nu heller och sköt riktigt dåligt i andra serien. Antagligen för jag var trött.

Serie 1: 48, 49, 44, 49 = 190

Serie 2: 48, 45, 45, 45 = 184

Tog ett skönt bad sen och där efter kollade Blåräv och jag på flygfilmen Stealth.

Ska sova ett par timmar till.

*Kram!*