Inatt räddades ytterligare 4 katter ifrån Åstorps gator från elaka människor som vill förgifta dom. 3 kattungar och 1 vuxen räddades inatt.
 

Kvar finns minst 6 vuxna katter och 3 kattungar vad vi vet. De är upp mot 30 katter. Jag har bara stödhem till 6 av kattungarna sen när karantän tiden är slut. Där finns 13-14 kattungar och 7 vuxna som behöver nya stödhem efter karantän tiden är slut. Snälla kan du öppna ditt hem för någon av dom?
Maila My.s@kks.nu

Även 1 av kattungarna är jätte kelig och söker inget nytt stödhem utan direkt ett för alltid hem. Hon är tigrerad och jätte söt och kallas för Grållan. Hon kommer kastreras, vaccineras, öronmärkas, ohyresbehandlas och avmaskas innan flytt. Hon är ca 5-6 månader gammal.
Maila My vid intresse: My.s@kks.nu

Har du kattgrejor som ligger hemma och dammar och du vill hjälpa dessa katter och skänka det till dom? Katterna tar tacksamt emot avmasknings tabletter, stronghold, kattsängar, katt leksaker, klätterträd, kattlådor, matskålar, kattsand och kattmat mm.
Maila My: My.s@kks.nu

Katterna behöver även hjälp ekonomiskt.
En av kattungarna har ett svullet öga och tid till veterinär kommer bokas imorgon. Sen har vi även 2 till redan bokade veterinär tider och sedan behövs minst 3 till för ytterligare fler kastreringar och återvaccineringar.
Tack till er alla som redan har gett en gåva.
Kan du ge en gåva?
Alla gåvor stora som små tas tacksamt emot, alla bäckar små!