HOW WELL DOES MY WIFE KNOW ME?!


Zabu är utan sin fursuit i videon och hans flickvän har sin fursuit på. Zabus fursona är en röd Sergal och hans flickväns är en blå Sergal.

Why Are there No Furries in Some Countries?


How Spanish Mail Took my Fursuit!


This is China sixth generation fighter-jet!


Igår assisterade Simon, vi var och handlade samt hämtade mediciner och plåster för mitt op-sår på ryggen.

Sen kollade vi på Animal Planet! Det var ett program först om en kille som var vid en sjö i Afrika och letade efter Vattenkobror för att man kan ta vara på giftet från dem och göra medicin mot Parkinsons. Han fick hjälp av Afrikanerna som bodde i byn vid sjön.

Sen var det Animal Cops, de fick åka ut på tre olika fall. Det första var en som hade 32 Cockerspaniels i små trånga burar, de levde i total misär och smuts så de omhändertogs och fick komma till Djursjukhus. Deras päls var extremt tovig och full med avföring och urin, samt det fanns larver i pälsen. All päls fick klippas bort och veterinärerna filmade och fotograferade allt för att använda i bevis mot denne man som vanvårdat hundarna på detta sätt. Hoppas innerligt att han får ett hårt straff. Andra som Djurpolisen åkte ut på var hästar som vanskötts varav en Häst dog när de var där, vid obduktionen visade sig att Hästen hade lunginflammation som Hästen gått med långt tid utan att ägaren hade gjort något åt saken. De andra två Hästarna omhändertogs då de var extremt magra och den ena hade en skada i hoven. Det tredje fallet som Djurpolisen åkte ut på var en villa som stått övergiven i flera veckor och i villan fanns flera Kaniner varav några var dräktiga, de var också sjuka och fick komma till veterinär. Vart de som ägde villan tagit vägen visste ingen men grannarna hade slagit larm om att det var fullt med övergivna Kaniner i villan.

Mmm, Djurpoliserna får nog se och vara med om en hel del och säkert mycket som inte visas på Animal Planet också för det är så pass grovt och hemskt.

På kvällen var jag på GYC och umgicks med Andra Furries!

Träffade Golden Renard. 

Samt en stor Hjort och några andra.

Sergalen Max var också där, så jag hängde med honom.

Träffade en ny Räv.

Samt en Katt och en Kanin.

Träffade också en brun Varg.

Samt en Blåräv och

en vit Varg samt där var en mycket stor blågrå Varg.

*Kram!*