Hej! Smirre här! Jag är en hårig räv med två hål i nosen och ett hål i vardera örat! XD

Zebra assisterar idag och i morgon kommer Danne!


Mer musik från Kenko SaberWolf!


FOX AMOORE!

Är en furrie som håller på med musik och b.la. gjort en del av musiken till filmen Bitter Lake!

WikiFur     Hemsida


Furrykonst!

Lek med MS paint!

Svartvargs projekt!

Toys - militanta furries!


Sergaler och andra fina djur! <3

Varit på Second Life under eftermiddan och kvällen.

Var på Sergal Nation b.la.

Sen varit på raveklubben!


Oroligheter när Nazister höll tal!

I tre städer runt om i Skåne har det högerextrema Svenskarnas Parti hållit tal och många är arga och upprörda över det. Så det har varit demonstrationer och polisen har valt att skydda högerextremisterna och har kört på demonstranter med bil och ridit över demonstranter i full galopp!

Artikel 1

Artikel 2

Nej, Nazismen är inget man vill ha tillbaka och Nazismens ideologi är lika förkastlig som de Abrahamitsika religionerna (Kristendom, Judendom och Islam) - då dessa står för ett fascistiskt synsätt där de anser att människan är Guds avbild och att djuren är till för att utnyttjas av människan. De är också väldigt anti till så väl Furrykulturen som Djurrättsrörelsen - som de anser är antikrist och Djävulens sätt att omkullkasta Guds ordning. En Pingstpastor som jag gick och pratade med i Hässleholm för ett antal år sedan ansåg att Peter Singer är en mördare och att skulle man ge djur rättigheter så skulle sjukhusen översvämmas av trafikskadade älgar. Enligt samma pastor så är Furrykulturen en hednisk, ond och destruktiv sekt med ockulta och Satanistiska inslag och som föraktar människovärdet och att personer som söker sig till Furrykulturen är vilsna personer som inte tagit emot Jesus. Likaså ansåg pastorn att handikapp och funktionshinder var onda andar som man skulle driva ut med handpåläggning och tungotal. Hårdrock och datorspel var också Djävulens verk. Alltså skrämmande att kristendomen står för ett sådant synsätt.


FURRIES!


F-15 & A-10!

Jag har massor av flygtimmar på båda dessa plan i uppdrag i så väl Irak som Battlefield Önnestad, Battlefield Vinslöv, Afghanistan och Sapmi!


Försvara dem du älskar! <3


NEPTUNUS MÅNE TRITON!

Go to Discovery!


Dags att knoppa.

*Kram!*