Hej! Smirre här.

NYA FAVORITER PÅ MIN FURAFFINITY!

Sergalen Zabu pratar om att päls från riktiga djur inte är okej att använda till Fursuits. Disskutionen kom upp på NFC 2016 mellan Zebra och en av Vargarna när de diskuterade även om jakt och pälsfarmer över lag, Vargen var tydlig med vad som gäller och att använda päls från riktiga djur är starkt tabu och inget som någon Furry skulle vilja göra.

Zabu förklarar detta på ett bra sätt!

Det har åskat rejält här i Finja i kväll, men är ändå väldigt kvavt och jag har åkt på en rejäl förkylning.

Varit in till Hässleholm och skickat tillbaks mördarfilmen och kondomerna, jävla dumheter ni håller på med. Om ni inte gillar oss furrisar så låt oss för fan vara ifred, ingen har tvingat er till att gå med i vår subkultur men ni kommer hit bara för att förstöra och bråka med oss. Dra åt helvete jävla människoäckel.

Har sen handlat till mor och köpte Kan Jang till mig, 169 kronor kostade flaskan men Kan Jang är bra och förhoppningsvis blir jag av med förkylningen om några dagar. Skulle gå med Hårig Schäfer men precis då så kom åskan, regn och hagel - så Grävling sa att vi slipper gå rundan idag och tog in Hårig Schäfer på Grävlings kontor. Köpte ägg och Sallad av Grävling. Har ont i huvudet, bihålorna och halsen - så orkar inte att spela eller vara på Second Life i kväll, få bli sen när jag mår bättre och är så ledsen och förbannad på SIVO-människornas jävla tilltag och mobbande!

Iaf några Furryteckningar här!